lauantai 28. tammikuuta 2012

Sairaalareissu

Terkut sairaalasta. JuuJuu sai illalla ahdistuskohtauksen ja kävi hengitys niin vaikeaksi että lähdettiin sit sairaalaan. Ehdin siinä jo tosissan säikähtää, kun näytti siltä, että JuuJuulta menee taju. Meni jo ihan veltoksi ja hengitys ei tuntunut kulkevan ollenkaan. Nopeesti keräsin sit vaan kamppeita vähän JuuJuulle mukaan ja lähdin ajamaan päivystykseen keskussairaalaan. Tästä on se n. 50km tuonne sairaalaan matkaa.
JuuJuun vointi parani jo matkalla mut jäätiin sit yöksi tarkkailuun. Sai ensiavuksi hengitettävää lääkettä ja se avaskin sitten ihan kivasti hengitystä. Siirryttiin sitten kahden jälkeen yöllä osastolle lepäilemään.
Aamulla JuuJuu voi jo huomattavasti paremmin. Kaksi kertaa annettiin tota hengiteltävää lääkettä ja kerran kortisoni. Niistä vointi parani jo siihen malliin, että päästiin sitten tänään jo kotiin. Syy tuolle ahdistuskohtaukselle oli kurkunpääntulehdus, joka pienillä pojilla voi alkaa tuollaisena yhtäkkisenä hengityksen tukkoutumisena. Kotiin sitten vaan höyryhengittelyä itsehoidoksi. Isompi lapsi saisi jäätelöä, mutta kokeillaan nyt sitten antaa jääkaappikylmää sosetta.

1 kommentti:

  1. Onneksi selvisitte pelkällä säikähdyksellä. Juusolle halaus ♥

    VastaaPoista