perjantai 30. maaliskuuta 2012

Rairairai...

Kylvettiin JooJoon kanssa tänään rairuohoa. JooJoo oli kovin innoissaan valmiista ruohosta (ja siitä, että sitä sai omalla pienellä kastelukannulla kastella) ja kävi innoissaan näyttämässä valmista ruohokuppia "isille ja Tuutulle".


JooJoo on ihan itse asetellut suurimman osan noista savipalloista tonne reunalle. Meillä on myös paketillinen pieniä tipuja odottamassa ruohon kasvamista. JooJoo totes niistä kyllä, että "ANKKA!". Sitten kävin tossa yhtenä päivänä ostamassa vesivärit. Saapa nähdä jos saatais vaikka munia maalattua. Jos ei onnistu niin sit mulla on sellanen suunnitelmaa B et haen lähikaupasta tipu-tarroja ja liimataan niitä munien kylkeen: onnistuuhan se koristelu niinkin.

Niin ja kävin taas juttelemassa naapurin kanssa kuulumisia kuten aina täällee kerran vuodessa. Siis toisinsanoen kävin kampaajalla. Lähti taas letistä kuivat pois, eli puolet pituudesta. Kaapissa odottaisi ruskea väripurkki, mutta nyt kun näihin lyhkäsempiin tää punanen sopii niin kivasti, niin saattaapi jäädä tuonnemmaksi se värjääminen.


Tässä hiukset "puristuskiharoilla". Pitäis saada sellanen "poista tummat silmänaluset"-toiminto tohon kameraan...Hieman epätoivosta kun ostin sellasen silmänalusmöhnän jonka paketissa luvataan, että sitten kun mikään muu ei enää auta ja peitä tummia silmänalusia niin tämä tehoaa, ja sekään ei auttanut enää noita rinkuloita peittämään. Ihanaa kun lapsi tekee hampaita. Mutta siitä tulikin mieleen, että JEEEEE se JuuJuun neljäs hammas tuli nyt viimein sieltä ikenestä läpi. Ei sille toiselle yläetuhampaalle olekkaan odotettu kun vasta se kuukausi sitä kaveria.

Parasta keväässä on kyllä se, että saa kaivaa puroja pihalle. Se on sellasta hommaa, et aikuisena saa leikkiä ja vakuutella itselleen, että tekee muka jotain hyödyllistä. Ei tohon saa mitään salaojaa kaivaa kun sitten ei enää voi keväisin tapella miehen kanssa pistolapiosta. "Näytäppä sitä lapiota tänne ku mä vähän tosta..."

Jos jossain vaiheessa saa aikaseksi niin ajattelin tässä blogissa vähän esitellä blogeja, joita itse luen. Mutta tämä tosiaan jos jossain vaiheessa iskee ispis. On ollut tämä blogi-inspis vähän hukassa taas. Samoin kortti-inspis. Kirje-inspistä olis senkin edestä, mutta kovin on pino taas tyhjä. En tiedä pitäisikö etsiskellä vielä jostain yksi uusi kirjekaveri.

1 kommentti:

  1. Onnistuko ruoho? Meillä ei ees kylvetty vielä. Katotaan josko ensvuonna sitte :)

    VastaaPoista