keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Lemppareita: kynsilakat

Tässä nyt sitten niitä lemppareita, mistä edellisessä postauksessa jo puhuin. Hiusten värinvaihtelun lisäksi tykkään vaihdella väriä kynsiin. Tällä hetkellä lempparikynsilakat on tässä
Vasemmalla eka ihan toooosi vanha (siis ihan oikeasti jo 12 tai 13 vuotta vanha) Lorealin Jet-Set kynsilakka. On ihan uskomatonta, että se ei oo kuivettunut yhtään, vaan toimii edeleen tosi hyvin. Siinä on vähän "mattanen" pinta ja siksi se on kiva pohjalakka.

Seuraavana vasemmalla on toisiksi uusimmat hankintani, eli Oriflamen Veryme-sarja koristelulakat. Vielä kun oppis käyttämään niitä. Jossain vaiheessa saatan laitella jotain kuvia harjotteluista. Lähinnä nyt tulee tehtyä vaan jotain viivoja noilla. Ja nekin on jo tarpeeksi haastavia.

Sitten on takana Maybellinen mustaaaa +iron lakka. Musta on kiva ja tämä levittyy ihan kivasti. Mitä nyt se alkaa olla jo liian vanha ja pikkasen muistuttaa tervaa. Hankintalistalle siis uusi musta lakka.

Sitten on Seppälästä mukaan tarttuneita Wild Mild ja Wild and crazy-lakkoja. Sininen uusin hankinta. Oikeanpuoleinen noista on helmiäislakka, millä tulee kiva pinta.

Edessä sitten Lumenen lakka, joka on ehkä se ykköslemppari tällä hetkellä. Nimikin on ihan tosi kiva: Trouble maker. Se on tollanen harmaansävyinen kimallelakka.


1 kommentti:

  1. Kynsien lakkailu on tosi kivaa. Mutta tällä hetkellä en jostain syystä ennätä lakkailla. Ku koskaan ei voi tietää millon pikkuneiti herää ja syliinhän on sillon päästävä! :) Eikä lakka pysyiskä yhtään ku mulla on joka toinen hetki kädet vesihanan alla!

    Harjoittelin sillon häihin tekemään itte ranskalaisen manikyyrin. Ja opin! Tosin taitais alkaa harjottelu uudestaan, jos haluais ihmisiin sellasen laittaa nyt myöhemmin...

    VastaaPoista