maanantai 18. kesäkuuta 2012

Projektia ja pyykkiämpäriä

Oon todella pitkään himoinnut Halpa-Hallista pyykkiämpäriä. Kun viimein meni totaallisesti hermot siihen, että Joona riisuu joka kerta pissalla käydessä kaikki vaatteet vessan lattialle, kävin hakemassa vessaan sitten sen pyykkiämpärin
Nyt saa Joona riisua vaatteet suoraan ämpäriin ja ihmiset pääsee kulkemaan. Sitten joskus kun meillä on se pihasauna, haluan sinne tollasia ämpäreitä. On muuten ollut ihan kätevä siinäkin mielessä pyykkiämpäri vessassa, että kun pesee lapsen naamaa ja huomaa pyyhkeen olevan likainen, niin ei muuta kun tiputtaa likasen ämpäriin ja ottaa kaapista puhtaan. Ei tartte alkaa lapsi sylissä kiikuttamaan sitä likaista pyyhettä sinne toiseen päähän taloa. Niin, että kun ei vaan opi laittamaan tavaroita paikoilleen, niin keksitään sitten uusia paikkoja... Seuraavaksi pitäis hommata meidän makkariin kolme koria. Yksi pyykkikori ja kaksi "tää on ollu vaan kerran päällä, tätä voi vielä käyttää"-vaate koria.

Samalla Halpa-Hallin reissulla sattui sitten silmiin aivan yli-ihana Ihaa-muistikirja. Ja pitihän sitten ostaa myös uudes Stabilot, että voi sinne muistikirjaan jotain kirjottaa.
Kauan mietin, että mitähän ihmettä tuonne kirjottais. Sitten keksin, että olen jo todella pitkään suunnitellut ottavani poikien odotukseen ja vauva-aikaan liittyvät tekstit jotenkin talteen eräältä keskustelufoorumilta. Ja niinpä aloin sitten kirjoittamaan niitä tuohon muistikirjaan. Kaksi 40 sivuista ketjua on nyt tallessa ja aika lokakuusta 2008 tammikuuhun 2010 kirjoitettuna. Ja tekstiä on nyt 98 täyttä sivua. Onneksi tuossa kirjassa on se yli 300 sivua.Hillitsee kummasti hetkittäin mielessä pilkahtavaa "jos vielä joskus yksi vauva"-ajatusta, kun lukee noita merkintöjä Joonan vauva-ajasta. Tämän projektin takia on tuo askartelublogi ollut vähän hiljaisempi. Mutta ehkä se tästä nyt sitten taas jossain vaiheessa.1 kommentti:

  1. Mää aattelin laittaa kamariin koukut niin, että voi laittaa kyläilyvaatteet siihen. Ku ne on meillä semmosia kerran päällä olleita. Ukkokullalle voisin kyllä harkita tollasta ämpärisysteemiä :D

    Muksuille aattelin laittaa koukun ja korin(tms). Koukkuun tulis puoliks käytetyt kotivaatteet (ku yleensä ovat kastuneet vain ni sais siihen kuivumaan) ja sitte koriin tulis puoliks käytetyt kyläilyvaatteet. Ku äkkiä niistä tulee turhaa pyykkiä ku pyörii vain ties missä :)

    VastaaPoista