keskiviikko 8. elokuuta 2012

Odotuksia

No niin. Mä oon nyt MONTA päivää odottanut, että saisin tulla hehkuttamaan tänne uutta iltapainoa. Mutta kun ei. Aina se pahuksen puntari näyttää illalla x6,0. No joo on matalin iltapaino sitten tämän projektin, mutta silti. Matalin aamupaino tälle projektille saatiin toissapäivänä, kun puntari näytti x5,4! Ja sehän on sitten niinkun neljä kiloa vähemmän kun mitä korkein iltapaino. Ja siihenhän verrataa, että tulis hyvä mieli.

Olin tänään myös aktiivinen ja kävin oikein kuultaa pyörälenkillä.Het kuulkaa 4,8km tuli matkaa. Ja se on paljon se, kun ottaa huomioon, että vuoden 2006 jälkeen olen ajanut pyörällä kolmesti. Reisissä tuntui aika karusti ylämäet. No joo, tämänkin urheilusuorituksen sitten vesitin syömällä miehen seuraksi lihapiirakan. Että se siitä...

Muita odotuksen aiheita, on ollut kengät. Löysin netistä ihanat. Ne jäi kummittelemaan mieleen ja niitä piti käydä kattomassa monta kertaa. Ja lopulta sitten annoin itelleni luvan ostaa ne. Ensin arvioin kokoni väärin, mutta vaihto sujui kivuttomasti ja isommat olikin sitten ihan hyvät. Nämä siis KipKop Storesta.


Niin ja onhan tässä myös odotettu sitäkin, kun huomenna lähdetään käymään Tallinnassa. Sieltä varmaan sitten jotain kännykkäpikapäivityksiä tulossa.

1 kommentti:

  1. Oonkohan pyöräilly vuoden 2009 jälkeen kertaakaan...? Hmm... Joo, nyt juhannuksena kerran. Osasin vieläki. En siis tarvitse jatkuvaa harjoittelua ;)

    VastaaPoista