lauantai 29. syyskuuta 2012

Tänään

Voihan työttömän akuutti persaukisuus. RuskaGospeliin olis ollu kiva mennä tonne päiväkonserttiin, mutta ei auta, kun ei budjetti anna myöten.

Muutenkin kiristää pinnaa kun ei oo pää tottunut uusiin laseihin. Siis jo kahden päivän jälkeen tuntuu, että ilman laseja ei näe. Ja lasit päässä sitten tulee huono olo ja vähän pääkin kipeäksi. Kuulemma parikin viikkoa voi mennä tottumiseen.

Uusimmassa Hyvä Terveys-lehdessä olikin tuttu naama. Mattihan se siellä. Niin miksi minulle tulee Hyvä Terveys? No siksi, kun piti saada äidille Peugeot maustemyllyt. Kahvimylly hommattiin aikanaan tilaamalla Glorian koti. En valita, kiva saada jotain muutakin luettavaa, kun Yhteishyvä ja Pirkka. Niin no Magneettimedia ja Ykköset löytyy laatikosta joka viikko ja samoin kun ainoa itse tilattu lehti, eli Perhonjokilaakso.

No ainakin mieltä piristää kummasta kun kuuntelee lasten laulua. Pojat laulaa Ghuggingtonin alkutunnaria. Isompi "Taasiiton tsu tsu tsu taasiton" ja pienempi "Tuutoo tu tu tuu".

Lähipiirissä on parikin hankkinut/hankkimassa koiran. Kun ulkona sataa räntää ja ulvoo syysmyrsky ja koiranulkoiluttajat kastuu, minä käperryn teekupin kanssa sohvannurkkaan kissa sylissä viltin alle nauttimaan takkatulen loimusta ja hyvästä kirjasta.

1 kommentti: