keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Läskikriisi

Mulle iski ihan kamala läskikriisi. Painonpudotus on tökännyt aivan totaalisesti. Touko-Syyskuun välillä tippui se 5 kiloa ja marraskuussa tuli kilon verran takas. Ja siihen on homma tyssännyt. Ei onneksi ole nousemassakaan, mutta pitäisi vissiin taas astetta isompi skarppausliike tehdä johonkin suuntaan.

Läskikriisi iski eilen vaatekaupoilla. Mä VIHAAN ostella vaatteita jos oikeasti tarvitsee jotain. Alkoi taas vaan ahdistaa kun mikään ei näyttänyt hyvältä päälle ja koot tuntuivat loppuvan järjestään sinne kokoa tai kahta liian pieniin. "38...34...34...36...38..." no joo lopulta sitten löysin pari perustoppia H&M:ltä. Ja tosiaan kun olin selannut koko rekin läpi sieltä viimein löytyi YKSI valkoinen ja YKSI musta toppi, jotka olivat kokoa 42.

Iski sitten myös tyylikriisi. Miten ihmeessä voikaan löytää mitään, kun ei edes tiedä mitä etsii? Jotekin pitäis miettiä ihan uudestaan se, että mitä oikeasti haluaa sinne vaatekaappiinsa hankkia. En oikein tiedä mikä se oma tyyli edes itseasiassa on. Tai mihin suuntaan haluan lähteä pukeutumistyyliäni kehittämään.

Tosi vaikeaa tällainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti