maanantai 1. huhtikuuta 2013

Levin reissu


Nyt kun alkaa tässä reissun jälkeen taas arki häämöttää, voisi vähän kertoilla tosta meidän viikosta. Viikko sitten lauantaina pakattiin kamppeet autoon ja lähdettiin ajelemaan kohti Leviä ja Villa Lumiaa. Lauantaina pysähdyttiin mennessä Tupoksella ja sain sinne sitten kameran reissuun mukaan. Vielä kun oppisi käyttämään sitä.


Sunnuntai meni lähinnä mökkiin kotiutumiseen ja ulkoilemiseen. Tulipa itsekkin kokeiltua potkukelkkaa ensimäistä kertaa vuosiin. Pojille oli reissuun pakattuna pulkka ja rattikelkka.


Maanantaina käytiin sitten vähän katsomassa poroja. Yhden poronkuseman verran päästiin myös kyytiin. Tässä tapauksessa poronkusema taisi olla n. kilometrin verran.
 


Siellä Levin Lapinkylässä oli myös eläimiä. "Almanakkoja"...


...possuja ja paljon muita.


Tiistaina pakkasin mukulat autoon ja suuntasimme Rovaniemelle ystävän luokse kylään. Pojat sai piirrellä ja tehdä palapelejä.


Ja siellä oli myös "söpö hiiri". Tai viisi oikeataan.

Käytiin myös Rossossa syömässä ja sen verran oli mukuloilla vauhti päällä, että mä en ehkä kehtaa enää koskaan mennä sinne...

Keskiviikkona lasten energianpurkuun sopi hienosti Lastenmaailma Inka&Niko.
Pomppulinna ja pallomeri olivatkin lasten mielestä ihan parhaita. Äidin mielestä kuitenkin keskiviikkona oli ihan parasta PMMP:n keikka illalla Hullu Poro areenassa. Monta vuotta oon jo ajatellut, et PMMP olis kiva nähdä livenä ja olihan se! Yksi parhaista keikoista, millä oon ollut.
Torstaina oli sitten kylpyläpäivä. Juuso oli ensimäistä kertaa ikinä altaassa ja Joonakin vasta kolmatta. Joonalla oli vauhtia taas vaikka muille jakaa ja kummasti se Juusokin jakso olla sen 1,5 tuntia altaassa. Lopuksi laskettiin vesiliukumäkeä ja sekös se vasta olikin mukavaa. "VIUUUUH!!!" sanoi Juuso ja nauraa kikatti ihastuksesta.

Perjantaina siivoiltiin ja vähän vielä ulkoiltiin.

Lauantaina matka vei sitten kotiin rannan ja Haaparannan kautta. Piti hakea Ikeasta Juusolle tuoli. 
Nyt on molemmille pojille samanlaiset. Ja mun pieni ei oo enää syöttötuoli-pieni.

Uskomattoman reippaasti jaksoi molemmat pikkumiehet olla pitkät automatkat! Nyt vain täällä sitten tuskaillaan arkeen palaamisen kanssa. Ehkä se tässä viikossa tai parissa taas asettuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti