lauantai 4. toukokuuta 2013

Esikoisen kalenteri

On ollut jo pitkään suunnitelmissa tehdä tuon kohta 4v:n kalenterista vähän sellanen parempi versio. Viime viikolla sitten iski inspis ja lähdin leikkomaan lappuja ja piirtelemään. Sitten vain pahviin reikiä ja paperiliittimiä. Nyt on kätevä kalenteri, jossa käsi kertoo mikä päivä on menossa ja lapuista näkee mitä on päivälle suunniteltuna.

Käden muotoinen paperiliitin kertoo sitten sen, missä kohdin ollaan menossa. Kalenterista löytyy hoitopäivät (auton kuva), kylpypäivät (pisarat), kotipäivät (talo), varahoitopaikassa vietettävät hoitopäivät (reppu), päivä jolloin nähdään mummu&vaari&berttakoira (koira), kun isi on kotona (tikku-ukko) sekä tietokoneella pelaamiselle sallitut päivät.

Tottakai sitten on myös paljon muita lappuja tarpeen mukaan.

Neuvola/lääkäri, juhlat, kyläilyt, puheterapia jne. Lappuja tulee sitten lisää aina tarpeen mukaan.

Kalenterin sijoittelu oli vähän haasteellista, mutta lopulta se päätyi sitten eteisen seinään. Se on vähän korkealla, mutta toiveena on, että laput pysyisivä sitten vähän paremmin paikoillaan.2 kommenttia:

  1. Kätevä tommoinen kalenteri! :)

    VastaaPoista
  2. Hieno idea tuo kalenteri. Tarvii laittaa idea korvan taa ja toteuttaa parin vuoden päästä kun esikko on vähän isompi.

    VastaaPoista