perjantai 23. elokuuta 2013

Täysipäiväinen kasvattaja

Kaksi viikkoa töitä takana. Alkukankeutta ilmassa ja vähän on välillä raskasta. Jatkuva hälinä tuntuu vähän raskaalta ja kovalla äänellä puhuminen vie ääntä. Menee aikaa omaksua koulun rutiinit ja oma lukujärjestys. Minkä porukan kanssa olen tämän tunnin? Mitä niiden kanssa tehdään? Milä systeemillä niiden kanssa kannattaa läksyt tarkastaa? Mitä pitää ottaa kaapista mukaan?

No voitte arvata, että olen ollut ihan pihalla ja jatkuvasti väärässä paikassa väärään aikaan.

Päivät saa olla kasvattamassa muiden lapsia. Sitten omia ja sen jälkeen saa soveltaa samoja menetelmiä kissoihin. Eikö se vähän niin ole, että jos jokin homma ei toimi, niin sitten rajataan saavutettuja etuja. Tällä hetkellä se tarkoittaa tuon riiviö-elukan kanssa yötilan kutistamista. Tästä eteenpäin kissat viettävät yöt vain kodinhoitohuoneessa. Saunaan ja pesuhuoneeseen ei ole mitään asiaa. Ei ole varaa ostella uusia pyykkitelineitä sitä mukaan, kun tuo niitä särkee päällä pomppimalla. Ja en jaksa kerätä puhtaita vaatteita pitkin kylppärin lattiaa joka ainoa aamu.

Esikoisella oli teoria keskimmäisen kissamme Rääpäleen katoamisesta. "Meillä on kaksi kissaa. Kolme kissaa ei ole, Bertta-koira on haukannut sen". Bertta on vanhempieni clumberinspanieli. Todellisuudessa täysin sisäkissana viihtynyt 7-vuotias kissarouvamme pääsi karkaamaan pihalle ennen juhannusta ja sille tielle se on tainnut jäädä. Harmi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti