sunnuntai 4. elokuuta 2013

Vaatteita ja säilytysratkaisuja

Olis tosi kiva olla sellainen vanhempi joka ostaa lapsilleen kaikkia merkkivaatteita ja sitten tyylikkäästi bloggaa niistä. No tällä työttömällä äidillä ei ole sellaiseen varaa, joten kirppisten lisäksi toinen paikka mistä vaatteita hankitaan, on alennusmyynnit. Tällä kertaa paketti saapui Seppälästä. Juusolle vaatteita on aika hyvin, niitä Joonan vanhoja. Joonan kohdalla taas meinaa olla melkoinen ongelma, kun se kasvaa niin vauhdilla, ettei ehdi hommata uusia samaa tahtia. Joonaa ei yleensä vaatteet kiinnosta, mutta tällä kertaa se tuli katsomaan selailuani. Ja nähdessään dinosaurus t-paidan, halusi sen välttämättä. No tilasin sille sellaisen.

Kuvassa vihreä t-paita on Juusole, muut vaatteet Joonalle. Poikien vaatekaapit ovat todella harmaan ja tummansinisen sävyisiä, joten olen tarkoituksella pyrkinyt ostelemaan vähän muitakin värejä.

Ja koska kaikki, mille ei ole omaa paikkaa, on sotkuna edessä, piti taas keksiä uutta tapaa säilyttää. Joonahan osaisi jo laittaa takit jne. naulakkoon, jos olisi naulakko. Henkariin se ei niitä vielä saa. Eikä edes ylettyisi laittamaan. Ostin nyt sitten koukkuja, jotka tuli sulatettavalla liimalla kiinni. Pitäisi kuulemma kestää 1,5kg. Tuulikaapin ja eteisen kaappeihin lätkin niitä kiinni sellaiselle pojille sopivalle korkeudelle. Vielä pitäisi jaksaa pyyhkiä pois tuo asennuksen apuna käytetty lyijykynäviiva.

2 kommenttia:

  1. Ei pahalla, mutta mitä järkee lapselle ostaa tyyliin jtn 30€ t-paitaa jos samantapasen saat tyyliin 10-15€! Kun se on sen hetken käytössä, ja pojillahan vaatteet kuluu muutenkin enempi kuin tytöillä!

    VastaaPoista
  2. Itsekkin olen sitä mieltä, et turha pistää ihan järkkyjä määriä rahaa kulutustavaraan. Mutta pointti oli lähinnä se, että kuinka mielekästä on tehdä blogipostauksia jostain "tusinavaatteista" :D Mutta tiedän, että ainakin Lyytiä kiinnostaa :D

    VastaaPoista