lauantai 26. lokakuuta 2013

Lastenohjelmat

Meillä katsotaan ihan liikaa telkkaria. Toisaalta kyseinen masiina on ihan mun aamujen pelastus. 4v esikoinen osaa laittaa kapineen itse päälle ja jos mukulat herää jo kuuden aikaan ne katsoo kiltisti lastenohjelmia.

Ongelmia tähän on tuonut tuo hieno kapine nimeltä SmarTv. Ja kun tuo liian nopeasti kaiken oppiva esikoinen oppi sitten heti käyttämään Netflixiä, on joutunut tosissaan syynäilemään, että mitä niiden ohjelmien sisällöt todella ovat.

Lastenkanavista ehdottomasti lempparini on Disney Junior, jonka kaikki ohjelmat varmasti sopivat näille pienemmillekkin. MTV3 Juniorilta tuleekin sitten välillä jo vähän isommille tarkoitettuja ohjelmia.

Netflixin ihmeellisestä maailmasta ehdottomia lemppareita ovat Martin tarinatalli, Seikkailija Dora, Go Diego Go, Late Lammas sekä Phineas ja Ferb-elokuva.

Etenkin nuo Seikkailija Dora ja sen "sisarussarja" Go Diego Go ovat suuressa suosiossa. Kuopuskin hokee vähän väliä "veemu ei vokki" ja laulelee "tättä tie, tättä tie". Ihan superärsyttäviä molemmat.

Nyt olen ihan tietoisesti rajoittanut tosi paljon tuota television aukioloa. Ja tuntuu, että pojat keksivät ihan hirvittävän määrän kaikkea pahuudentekoa sille ajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti