maanantai 28. lokakuuta 2013

"...talvi on kohta täällä..."

Otsikon mukaan kiirehti Yakimo Peukaloliisassa etsimään Keijujenlaaksoa. Minun ei onneksi tarvitse löytää Keijujenlaaksoa ennen talvea, mutta lapsille talvikamppeet kyllä. Kengät onneksi on. Kuopukselle kaivoin varastosta esikoisen vanhat Vikingit ja esikoinen sai sitten uudet TreksSta-merkkiset kengät. Merkki oli itselle ihan outo. Onko jollain kokemusta kyseisestä merkistä?
Ongelma on nyt haalarit. Jälleen kerran kuopukselle on esikoisen vanhat (kunhan vaan saan käytettyä ne vetoketjun korjauksessa), mutta esikoisella ei ole minkäänlaisia. Itse ajattelin tätä:
(Kuva täältä)

Ongelma on vain, että esikoinen itse INHOSI tuota. No ei sille ole kyllä kelvanneet mitkään muutkaan, mitä olen ehdottanut. Saa nähdä josko vaan tilaan jotkut.

Tuli noita haalareita selatessa sellanen olo, et ihan kun olis autoa ostamassa. Ihan hirveä määrä kaikkia teknisiä tietoja, mistä ei ite ymmärrä yhtään mitään.


2 kommenttia:

  1. Meille sais talvi tulla. Vain multa puuttuu sopivat asusteet... Mutta kunnes keksin mitä haluan ni näytän keskeneräseltä. Lapsille on kaikki. Kuravaatteista villahaalareihin...

    VastaaPoista
  2. Voi talvi.. Meillä on edelleen vaiheessa, periaatteessa kaikkea löytyy, muttei kumminkaan :D edellisvuoden haalari menee, kengätkin menee, mutta jotkut lämpimämmät ja siistimmät kengät olisi pakkaskeleille vielä toiveissa.. Ja villakerrastoa ei löydy, mutta fleeceä kyllä. Ja voi vauvaparka, sille ei ole edes kunnon talvihattua :D

    VastaaPoista