lauantai 16. marraskuuta 2013

Haaste kodin vanhoista tavaroista

Viiden tähden arkea-blogin Jenna oli laittanut omaan blogiinsa haasteen, jossa on tarkoitus esitellä niitä tavaroita, jotka ovat olleet mukana jokaisessa kodissa.

Osa tavaroista on kulkenut mukana jo lapsuudenkodista saakka. Mutta ensimmäiseen yhteiseen kotiin mieheni kanssa ostettiin tämä kirjahylly.
 Nykyään se on esikoisen huoneessa. Ja siihen on alunperin kuulunut lasiovet. Turvallisuussyistä ne lasiovet nojailevat vaatehuoneen seinää. Kuten kuvasta näkyy, aika heikosti pysyvät tavarat tuolla hyllyssä...

En ole elämäni aikana ihan kamalasti muuttantu. Olen muuttanut elämäni aikana vain neljä kertaa. Ensin 3 vuotiaana rivitalosta omakotitaloon. Seuraavan kerran muutin sitten opiskelemaan ja ensimmäinen yhteinen koti oli kerrostalossa. Sieltä muutimme vuoden jälkeen rivitaloon. Rakennusaikana asuimme hetken lapsuudenkodissani ja 2008 vuodesta olemme asuneet omassa omakotitalossa. Rivitaloon ja omaan taloon kun ollaan muutettu ensimmäinen asia, jolle on etsitty paikka, on ollut sinne ensimmäiseen yhteiseen kotiin ostettu kello.


Sitten niitä lapsuudenkodista asti mukana kulkeneita esineitä. Valitsin tähän kolme tärkeää. Ensin pieni hylly, joka tällä hetkellä sattuu olemaan esikoisen toimesta tyhjä.
Tämä hylly on minulle erityisen tärkeä sen takia, että sen on tehnyt pikkuveljeni minulle yläasteen puutöillä. Sain sen joululahjaksi ja tykkään siitä tosi paljon.

Eräänä päivänä vuosia sitten "varaveljeni" tuli luokseni ja kysyi: "Satu haluaisikko laivan?". Kun hetken olin yhtenä kysymysmerkkinä tämä ojensi minulle ihan uskomattoman hienon laivapullon.
Olen aina pitänyt purjelaivoista.

Yksi aarteistani on esine, tai huonekalu, josta pojat ovat ihan innoissaan. Se on aarrearkku.

 Sain tämän aarrearkun rippilahjaksi. Sen on tehnyt ihan itse äitini kummisetä.
Tällä hetkellä siellä ovat aarteina poikien äitiyspakkauksen peitot ja jotain pieniä lakanoita ja pyyhkeitä. Sekä tietysti pienet siniset kumpparit. Omat ensikenkäni.


Haastan lukijani jatkamaan tätä haastetta. Haastepostauksen voi linkittää sitten tämän postauksen kommenttikenttään. Ja ihan erityisesti haluan tähän hommaan mukaan Lyytin!!

2 kommenttia:

  1. Ää, tätä mää pelkäsinki! Mutta ootin myös sitä ihanaa peilipöytää, josta oon aina ollu niin kateellinen!! Täytyy ottaa ensviikolla asiakseen kuvata meiän tavaroita. Ainaki kaks tulee heti mieleen... Kolme... Apua! Aika paljon on uusittu ku tähän muutettiin, mutta avaudun siitä sitte lisää... ehkä :D

    VastaaPoista
  2. Oi niin se peilipöytä! Arvaa: SE ON VARASTOSSA!!! Ei sovi mihinkään just nyt :( Tekis kyllä mieli pistää se meidän makkariin.

    VastaaPoista