sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Vihaiset linnut ikkunassa

Kävin alkuviikosta hakemassa kuopuksen toppahaalarit korjuuksilla ja siinä samalla reissulla silmiin sattui Vallilan Birds on a tree-kangas. Tutkailin ja kyselin, mutta en ostanut. Jäi kuitenkin sen verran vaivaamaan ja kun sattui vielä kaupassa olemaan joulutarjous kyseisestä kankaasta, niin kävin sitten perjantaina sitä 3,5 metriä hakemassa. Äidiltä lainaan ompelukone ja hommiin. Tai no hieman homma meinas kosahtaa taas jo alkumetreille, kun en löytänyt nuppineuloja taas mistään. Onneksi kangas oli sen verran jäykkää, että se pysyi aika hyvin silitettynä taitoksella. Mutta vähän on kyllä jälki sen näköistäkin taas, että nuppineulatta on hommaa väkerretty.

Vähän nauratti kun huomasin, mistä mukista juon kahvia ompelun välissä.

Lintuja siellä ja täällä ja tuolla. Lopulta linnut näyttivät sitten tältä kuopuksen ikkunassa. Huomatkaa tyylikäs liitutaideteos tapetissa... Onneksi on liitua, eikä tussia tällä kertaa...

Esikoisen huoneesta ei voinut ottaa samanlaista kuvaa, kun pikkuherra on TAAS hajottanut kattolamppunsa. Ehti se varmaan tunnin verran palaa tällä kertaa. Jostain syystä pitää aina jollain heittää sitä lamppua ja eihän se kuuma lamppu sitä kestä.

2 kommenttia:

  1. Onko tuo liitutapettia tms? Katselin, että on omaa kädenjälkeä ;)

    VastaaPoista
  2. No kun ei oo... Ihan tavallinen paperitapetti, joka ei kestä yhtään kostealla pyyhkimistä. Juuson huoneessa kyllä on sellanen liitutaulu-pöytä.

    VastaaPoista