perjantai 27. joulukuuta 2013

Joulupostaus

Jos nyt sitten sais vähän kirjoteltua meidänkin joulusta jotain. Otsikko tähän postaukseen tuli jo pari viikkoa taukoamatta päässä soineesta korvamadosta, nimittäin YleX:n joulubiisistä #joulusinkku.

Meillä on suunnilleen jokainen joulu mennyt enemmän tai vähemmän autossa. Tänä vuonna autoilu aloitettiin sunnuntaina lasten serkun synttäreiltä. Sieltä matka jatkui anoppilaan.

Maanantaina oli vuorossa sitten "mummurundi", jonne lähdin vanhempieni ja lasten kanssa. Ensin käytiin äidinäidillä, sieltä sitten isän vanhemmille, matkalla pudotettiin paketti "varaveljelleni" ja sieltä sitten isän kummitädille. Esikoinen päätti tuolla viimeisessä paikassa sitten lopettaa kaiken käyttäytymisen ja istui vaatteet päällä tuulikaapissa mököttämässä koko vierailun ajan. Onneksi pienempi kuitenkin oli aika auringonpaiste. Meidän kierrellessä mies kävi vähän tonttuilemassa kummipojan perheen luona. Aatonaattona syötiin omalla perheellä jouluruoka ja siinä se ilta sitten menikin.

Aattona suunnattiin ensin miehen isän haudalle viemään kynttilä ja käytiin sitten pikavisiitti anopilla.
Sieltä matka jatkui minun vanhempieni luokse syömään, saunomaan ja odottamaan joulupukkia. Joulupukkia odotellessa katseltiin Late Lammasta ja syötiin rusinoita.
Kovasti oltiin oltu kilttejä ja joulupukki toi paljon lahjoja. Vähän kyllä ujostutti ja samaan kuvaan ei poikia saatu pukin kanssa.

Lahjat sentään uskallettiin hakea pukilta. Poikien paketeissa oli varsin odotetusti kaikenlaista Angry Birds-juttua. Pehmoja, kylpytakki, peli, palapelejä...

Minulla on kaksi juttua, joiden paljastuminen paketeista tekee aattoillasta lähes täydellisen. Tänä vuonna tuli molemmat:

Vielä joulupäivänä ei näistä ehtinyt täysin nauttimaan, kun käytiin vielä anopilla syömässä ja minun kummisedälläni kahvilla. Mutta tapanina maattiin koko porukka sängyssä ja sohvalla koko päivän. Ja Inferno tuli kolmessa päivässä luettua.
Vielä saa kuusi valaista ja kohta onkin sitten uusi vuosi ja uudet kujeet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti