perjantai 31. tammikuuta 2014

Ajatuksia tammikuun LivBoxistaLumene LAB:n silmänympärysvoide
Tuote, josta olin heti laatikon avattuani eniten innoissani. Ja täytyy kyllä sanoa, että tämän lyhyen testaamisen jälkeen oli kyllä kiva tuote. Saa silmänympärysihon tuntumaan jotenkin mukavalta ja purkki annostelee kivasti vain juuri sopivan pisaran voidetta. Saattaa olla, että ostan samaa jatkossakin.

Être Bellen tehohoito silmänympäryksille
Hmm... Nämä tehohoitolaput eivät oikein vakuuttaneet. Tuntuivat ikäviltä ja niiden poistamisen jälkeen iho tuntui lähinnä vain kuivalta ja kiristävältä.

Emmellen hammastahna
Ensinäkin tämä hammastahna ei vaahtoa. Joillekkin se voi olla tärkeä ominaisuus, mutta itse näen sen lähinnä miinuksena. Pahin ongelma tässä oli kuitenkin maku. Hammastahna maistui makealta ja hampaiden pesun jälkeen suuhun ei jäänyt ollenkaan raikas tunne, vaan enemmänkin sellainen tunne, kuin olisi juuri syönyt karkkia. Päätynee hätävaraksi reissuille.

System4:n shampoo
Mitä tästä nyt osaisi sanoa. Shampoo. Toimi kuten shampoon pitääkin. Tuoksu ei oikein vakuuttaut, mutta päätynee tuon hammastahnan kanssa reissulaukkuun.

 System4:n seerumi
En ole koskaan aikaisemmin kokeillut mitään seerumeita. Tämän seerumin ohjeessa kehotettiin hieromaan seerumia päänahkaan päivittäin. Ongelma oli lähinnä siinä, että seerumin hierominen päänahkaan sotkematta hiuksia ei oikein onnistunut. Ja seerumi sai hiukset näyttämään todella likaisilta. Sopii ehkä paremmin ihmisille, jotka pesevät hiuksensa joka päivä. Itse en, koska hiukset ovat muutenkin kuivat. Mutta se pahin miinus: haju. Nyt ei voi puhua edes tuoksusta. Tämä seerumi nimittäin haisee aivan eräältä apteekista saatavalta yskänlääkkeeltä. Yök.

 No7:n päivävoide
Ihan jees päivävoide. Ei pärjää tunteessa eikä tuoksussa aikaisemmin hehkuttamalleni  Garnierille, mutta ihan mielellään tuon reissulaukkuun pakkaa. Tuoksu oli hyvin neutraali. Ihan jees.

 Rimmelin luomivärikynä
Vedenkestävä ja helpostilevittyvä tarkoittaa minun käsissäni kamalaa sotkua. Ja sitä tämä Rimmelin luomivärikynä sai kyllä aikaan. Ainakin ensimmäisellä kokeilukerralla. Toisella kerralla onnistuin jo vähän tekemään tällä jotain ja kolmannella kerralla aloin jo innostua. Mutta voi kurjuus, kun olisi vain jonkun muun värinen! Vaikkaa ruskea tai vihreä. Oli kuitenkin sen verran kivantuntuinen, että tekisi mieli ostaa tämä jonkun muun värisenä. Mustana tämä päätyy ehkä jonkinlaiseksi rajauskynäksi. Harjoittelua tämän käyttö kuitenkin tällaiselta vähän kokemattomammalta meikkaajalta kuitenkin vaatii.

Helmikuun boxia odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti