sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Ikea-ostoksia

Kävimme eilen vanhempieni kanssa tekemässä reissun Kupion Ikeaan. Kerrankin lähdin matkaan sillä ajatuksella, että tiedän mitä sieltä haluan. Juuson huoneessa on ollut aika onnettomasti säilytyspaikkaa millekkään tavaroille, joten halusin sinne kirjahyllyn. Olin jo miettinytkin valmiiksi, että millaisen. Punaisen Expedit-hyllyn

Starttasimme matkaan aamulla ja yhden pysähdyksen jälkeen olimme perillä. Aika meni kyllä taas tosi nopeasti ja Ikea-kierroksen jälkeen kello olikin jo puoli kolme. Pakkasimme ostokset autoon ja suuntasimme Matkuksen puolelle syömään. Täytyy sanoa, että Bella Roman pitsa oli kyllä yksi parhaista, minkä olen koskaan syönyt.

Matkuksessa käytiin vähän kiertelemässä kauppoja syömisen lisäksi, mutta oli vähän hukkareissu. En löytänyt kun yhden kaulakorun.

 
Tänä aamuna sitten aloitettiin hyllyn kasaaminen.


Juuso tuli itsekkin vähän auttelemaan hommassa. Siihen vasaranpaukutteluun havahtui sitten mieskin ja aika nopesti oli hylly kasassa.


Pojat auttoivat yhdessä kasaamaan Juuson leluja hyllyyn. Vielä jäi paljon tilaa.

Joonakin sai jotain omaan huoneeseensa. Sen huoneen kirjahyllyn olen esitellyt aikaisemminkin ja siinä on se ongelma, että lelut ovat aina hyllyn sijaan lattialla. Toivon näiden koukkujen tuovan apua tähän ongelmaan. Tarkoitus olisi ommella koukkuihin pussit, joihin voisi kerätä leluja. Jos ne olisivat edes vähän hitaammat purkaa, kun laatikot ja hyllyt.


Tähän ehkä palaan sitten myöhemmin, kun ompeluhomma on valmis. Siis mikäli se tulee joskus valmiiksi asti.

Itselleni ostin sitten tangon. Ja ihan ite jouduin poraamaan reikiä leka-harkkoseinään. Pelottavaa. Ja ihan väärille kohdille ne reiät sitten tuli tietysti. Mutta tarpeeksi lähelle kuitenkin, että saatiin tanko seinään.

Kyllä, pyyhetanko vaatehuoneen seinään. Mutta siihen ei tule pyyhkeitä, vaan Livinstonekotien Inspiraatioblogissa oli tälle tangolle paljon parempi käyttötarkoitus.Mulla on muuten ihan älyttömän vähän korkkareita. Yhdet tästä puuttuu ja kun ne kotiutuu lainasta ne saavat noiden hopeisten paikan.

Ostin myös pari hyllyä, mutta ne onnistuin jättämään porukoitten auton perään. Niistä sitten ehkä jotain juttua joskus, jos ne päätyvät seinälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti