keskiviikko 19. helmikuuta 2014

LivBox Helmikuu

Tällä kertaa ajattelin tehdä vain tämän yhden postauksen kuun LivBoxista. Tältä se näytti:Ystävänpäivän kunniaksi LivBox sisälsi juttuja myös miehille.

[3D]Mension Hair&Body Shampoo

"100% miehille suunnattu shampoo, joka virkistää päästä varpaisiin."

En itse kokeillut, mutta haisi ainakin ihan hyvältä.

David Beckham Classic Edit

"Metsäinen, sitrusvivahteila ja mausteilla ryhditetty moderni klassikkotuoksu. Tuoksussa yhdistyvät karismaattinen maskuliinisuus ja klassinen tyylikkyys, joka ilmentää hyvin Davidin luontaista ja ainutlaatuista tyylitajua"

Jaha... No meilä mies ei käytä mitään tuoksuja, joten taitaa jäädä aika erikoistilanteisiin. Haisi vähän joltain suihkusaippualta. En oikein tykännyt. Tähän mennessä vastaan on tullut yksi ainoa miesten tuoksu, josta olen pitänyt. Mies saa haista mieluummin saippualle ja autotallille.

Näistä ylemmän kuvan jutuista en jaksa kirjoittaa esittely rimpsuja. Käykää katsomassa  LivBoxin sivuilta.

Carmex Classic huulivoide

"Antaa suojaa tuulta ja pakkasta vastaan."

Ihan sama. En käytä huulirasvoja ja tämän tuoksua olen inhonnut aina. Ällön imelä. Yritän keksiä jonkun kaverin, jolle saisin tämän lahjoitettua. Vielä kukaan ei ole halunnut.

Miracle Skin Perfector BB-voide

Jälleen kerran sattui tuote, josta olin ajatellut, että tuota pitäisi joskus kokeilla. Tosin ei kyllä sitten ollut ihan aivan minun tuotteeni. Sai ihon tuntumaan siltä, kuin olisi paljon meikkiä naamassa. Melkein koko päivän siis lähinnä haittasi, kun en arkena käytä meikkiä. Luin jostain, että BB-voide sopii myös meikin pohjustusvoiteeksi ja kokeilin sitten tätä siihen tarkoitukseen. Siinä käytössä tykkäsin kovin. Eli tulee päätymään satunnaiseen käyttöön ja meikin pohjustamiseen. Mutta käyttöön jää kuitenkin. En kyllä ole ihan varma ostanko uutta tuon purkin loputtua.

Neutrogena Norweigian Formula käsivoide

Tässä paketissa oli ilokseni toinenkin "voi vitsi kun pitäis joskus muistaa ostaa..."-tuote. Nimittäin käsivoide. Tämä tuoksuu rasvalta. Ei siis mitenkään kamalan hyvältä. Ja rasvaa tulee hassusti jotenkin tosi ohuesti pienestä reiästä. Mutta se mikä teki vaikutuksen, oli rasvan TODELLA nopea imeytyminen. Yleensä ärsyttää kun käsiin jää rasvaa. Mua häiritsee ihan valtavasti. Tämä imeytyi aivan supernopeaa ja siitä todella iso plussa.

Eucerin Aquaphor hoitovoide

Minulla on eräs ystävä, jonka mielestä rasva ei saa haista millekkään, ei edes rasvalle. Voisin suositella tätä tuotetta hänelle, sillä tämä ei todellakaan haise millekkään. Oli vähän geelimäisen oloista ja tosi paksua, eli tuskin kovin jokapäiväiseen käyttöön päätyy. Mutta keksin sille kyllä heti ihan sopivan käyttötarkoituksen. Rikkimenevät nenänpielet flunssan aikana. Helpottaa sitä tuskaa, minkä loputon niistäminen aiheuttaa. 

John Frieda Full Repair Strengthen & Restore shampoo ja hoitoaine

Shampoo tuoksui aivan kampaamotuotteelle joten siitä tuli jotenkin laadukas tunne. Mutta muuten en käytössä huomannut mitään suurta eroa mihinkään muuhun shampooseen. Hoitoaine oli ihan ok. Voittaa suurimmalta osalta perus markettivärkit, mutta kun sieltä ihan lähikaupan hyllystäkin löytyy ainakin omille hiuksilleni parempi tuote, niin en usko tähän kyllä jatkossa palaavani.


Enää yksi LivBox saamatta. Harmittaa jo etukäteen, että kohta nämä loppuu. Että jos joku miettii mulle synttärilahjaa niin VINK VINK. (Täytyy ehkä linkata tämä postaus miehen Facebook seinälle...)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti