maanantai 17. helmikuuta 2014

Mekon metsästystä

Ystävänpäivää ei tullut suuremmin viettyä, mutta lauantaina pääsin nauttimaan kahden ihanan ystävän seurasta. Lähdimme ihan ilman lapsia ja miehiä viettämään shoppailupäivää. Todella harvinaista herkkua sellainen. Hyvää seuraa, aikaa käydä syömässä ja piiiitkästä aikaa cappuccinoa.Tarkoituksena oli mm. löytää minulle mekko ystäväni häihin. Asun miettiminen on lähtenyt ehkä vähän väärästä suunnasta, kun tosiaan hommattuna on laukku. Eli siis piti löytää mekko ja kengät, jotka passaavat tuon Magazine-laukun kanssa. Ja no mikä oli tulos? No kun minä olen kyseessä, niin tottahan siinä kävi niin, että löyty vain se mieluisampi osa, eli kengät. Rakastuin näihin ja niitä ei vain voinut jättää sinne Haloselle.


Eli nyt on sitten mustavalkoinen laukku ja viininpunaset kengät... Mistähän ihmeestä löydä niiden molempien kanssa sopivan mekon?!?

Tänään yritin sitten paikata tätä ongelmaa käymällä paikallisessa vaateliikkeessä. En ole käynyt siellä aikoihin, mutta ajattelin kerrankin kokeilla suosia lähiseudun yrittäjiä. Menin liikkeeseen ja huomasin myyjän juttelevan jollekkin naiselle. Myyjä nyökkäsi tuskin huomattavasti minulle kun astuin sisään. Ja sitten jatkui se juorupiiri. Myyjä oli ollut jonkun kyydissä ja ihan kolmaspyörä ja sitten oli jonkun tytön kanssa ollut jotain kamalaa kärhämää ja oli sanottu sitä ja tätä ja tuota ja sitten myyjä oli sanonut ja sen jälkeen se tyttö väittänyt, mutta onneksi oli ollut joku Laura siinä joka pysty todistaa (jäin siihen käsitykseen, että tämäkin välikohtaus oli hoidettu siellä myymälässä) ja plaa plaa. Tätä p*skanjauhantaa kun olin sellaisen 5-10min kuunnellut, tuli mitta täyteen. Kävelin ulos. Eipä tarvi tuollakaan taas muutamaan vuoteen käydä.

Joten mekko-ongelma on edelleen. Katselin nyt jo sitten Zalandolta tällaista mekkoa.


Ehkä tilaan tämän, jos ei nyt yllättäen mitään muuta tule vastaan. Täyttäisi kriteerit ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti