sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

LivBox maaliskuu

Viimeinen livbox saapui ja näytti tältä:


Beyoncé Rise EdP


Käytän hajuvesiä todella harvoin ja yleensä suosin kevyitä ja raikkaita tuoksuja. Tämä kukkainen tuoksu jota kuvataan mm. "basilikasorbetti"-sanalla oli kuitenkin ihan jees ja varmaan sitä tulen tulossaoleviin juhliin käyttämään. Ja koska todellakin käytän hajuvesiä harvoin, oli tämä minipullo ihan täysin sopivan kokoinen minun käyttööni.

L'oréal Paris Elvital Fibralogy Thickness Booster

Siis tehostaja, jonka pitäisi mm. tehdä hiuksista paksummat. Lahjoitin tämän tuotteet polttareita viettäneelle ystävälleni, joten omaa kokemusta sen tehosta ei ole.

Clinique Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm

Kosteuttava, värillinen huulivoise kynän muodossa. Siis hä? Kerran kokeilin ja totesin, että "jee!". Aivan todella helppo käyttää, väri oli yllättävän voimakas ja pysyi myös huulissa hyvin. Sanoinko jo, että superhelppo käyttää? Haluan toisenkin tällaisen!

Lumene Lab Age preventing Suojaava Yövoide

Erinäisistä syistä naama on kukkinut viime aikoina, mutta pesemällä ja rasvaamalla se on pysynyt kurissa. Ja yövoide valikoimastani on vielä puuttunut. Tämä yövoide tuntuu mukavalta kasvoilla ja tuoksukin on ihan hyvä. Tykkään.

Luis Widmer Selftan Cream

E-vitamiinivoide joka ruskettaa ihon pintaa. Viihdyn olmina, enkä oikein kaipaa ruskettavia voiteita. Voipi olla, että jää käyttämättä.

Oral-B 3D White Luze Clamour Shine

Hammastahna. Ihan on kelvollinen siihen käyttöön. Ihan kamalan suuria valkaisevia vaikutuksia en huomannut, mutta enpä ole minkään muunkaan vastaavaa luvanneen tuotteen kohdalla huomannut. Maku oli ihan ok, mikä se itselle tärkein juttu melkeinpä on.

1 kommentti: