tiistai 11. maaliskuuta 2014

Pyykkivuoria

Kirjoittelin jo aikaisemmin tästä meillä vallitsevasta pyykkikaaoksesta. Onkohan se jotenkin lapsiperheiden yleisjuttu, kun Lyytikin siitä kirjotteli? Tosin en tiedä miten Lyyti onnistuu saamaan pyykkikaaoksenkin näyttämään niin kauniilta...

Vaikka olen aikaisemmin esitellyt parikin pyykin säilömisratkaisua (pyykkiämpärin ja pyykkikorin), on kodinhoitohuoneen pyykkikorit silti lähes aina ylitsepursuavassa kunnossa. Kerrankin edes yksi kori on vain puolillaan ja siitä kiitos ahkeralle miehelle, joka täällä oli viikonloppuna pyöritellyt pyykkiä.


Yksi iso ongelma pyykkihuollossamme on nimittäin se, että meillä ei ole mitään vekotinta pyykin kuivaamiseen. Kärsinkin suuresta kuivauskaappikuumeesta. Aika paljon tätä toivottomuutta helpotti jo se, että saatiin lato valmiiksi ja sinne pyykkinarut.Muuten meillä on kaksi pyykkitelinettä kylppärissä (joista yleensä melkein poikkeuksetta molemmat ovat täysiä).Kolmas pyykkiteline löytyy sitten meidän makkarista. Aika toivotonta hommaa välillä. Vaatekaapeista en uskalla edes ottaa kuvia. Pojat tuntuvat sotkevan enemmän, kuin ehdin siivota. Ja tällä hetkellä vaivaava ihan järjetön väsymys ei ainakaan edesauta tuota pyykkihuollon toimivuutta. Ai joo. Ja minä EN silitä sitten YHTÄÄN MITÄÄN, mitä ei ole aivan pakko.

1 kommentti:

  1. kaunista, joopajoo :D tuu livenä kattoon! Nauran täällä :D kiitos vain :)

    Kuivauskaappikuumeesta kärsin minäki... Mutta se ei oo seuraavana hankintalistalla...

    VastaaPoista