tiistai 4. maaliskuuta 2014

Räyh

Lupasin eilen niitä Zeppeliinin ostoksia. Eivät ne kyllä kamalan mielenkiintoisia ole. Mutta niistä saan aasinsillan musiikkiin.

Mutta siis alunperin pysähdyimme Zeppeliiniin sen takia, että Joonan talvikengät eivät pidä yhtään vettä. Ovat ihan lämpimät, mutta eivät tosiaan yhtään vedenpitävät. Juuson punaiset goretex-kegät ovat molempia. Äiti sitten heitti, että pitäisikö matkan varrelta katsella jos Joonalle löytyisi jotkut kivat.

Ja löytyihän sieltä. Tai siis äiti löysi. Sillä aikaa kun yritimme metsästää miehelle turhaan takkia, äiti kävi Joonan kanssa Stadiumilla ja sieltä löytyi oikein kivat välikausikengät.Ostin Joonalle myös H&M:ltä paidan ja housut odottamaan. Minulla on tapana ostella pojille valmiiksi aina seuraavaa vaatekokoa odottamaan. Pojat kun tuntuvat ottavan aina kamalia kasvuspurtteja ja kaikki vaatteet käyvät ihan yllättäen pieniksi. Ei tarvitse kerralla uusia koko vaatevarastoa, kun ostelee valmiiksi. Nämä jäivät siis vielä laatikkoon odottamaan kasvamista.


Juusolle löytyi kiva huppari.
Ja mitä sanoikaan Juuso nähdessään tämän: "ÄITI KATO! HEMITAU-UT!" Eli siis mikä? No Hevisaurus! Kyllästyin nimittäin Fröbelin palikoihin ja päätin tutustuttaa lapseni vähän enemmän omaa korvaani miellyttävään lastenmusiikkiin ja voin kertoa, että Hevisaurusta on sen jälkeen kuunneltu ja paljon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti