maanantai 3. maaliskuuta 2014

Reissun torstai, perjantai ja lauantai

Torstaina kaikki olivat jo sen verran elävien kirjoissa, että uskalsimme tehdä ruuaksi tortilloja.
Torstaina pojat tuntuivat olevan jo ihan kunnossa joten uskaltauduimme kylpylään. Äiti jäi vielä nukkumaan, mutta isä lähti mukaan. Nyt löytyi sopiva kellukekombinaatio millä pojat saatiin pysymään pinnalla ihan "itse". Ja se oli Joonan mielestä niin valtavan mukavaa, että tämä halusi mieluummin uida, kun laskea vesiliukumäkeä. Pari tuntia meni ihan hujauksessa ja oli melkoisen väsynyt Juuso sen jälkeen.

Illalla lähdimme vielä miehen kanssa käymään ihan kahdestaan syömässä. Se on meillä ollut eräänlainen reissutraditio.

Takaisin mökillä ehdimme olla hetken aikaan kun mies totesi, että mahassa kiertää ja siinä meillä olikin sitten seuraava taudin uhri. Miehellä meni yö kellarin sohvalla.

Seuraavana aamuna totesin, että "EIH!!". Ja niin se olikin sitten minun vuoroni. Mutta täytyy sanoa, että ikinä ennen en ole näin vähällä selvinnyt. Kerran oksensin perjantaina ja se oli siinä. Tosin perjantai meni ihan kokonaan nukkuessa ja vasta iltapäivällä pystyin syömään yhden päärynän. Illalla meni jo jugurttia ja pari hapankorppua. Ja tämän seurauksena puntari näytti sitten kotona melkein kolme kiloa vähemmän, kuin lähtiessä.

Porukan terveet lähtivät temmeltämään Angry Birds puistoon ja minä jäin miehen kanssa mökille nukkumaan.

Lauantaina oli sitten kotiinlähdon aika. Siivoamise ja pakkaamiset. Pysähdys napapiirin Shellillä. Ja siinä kun oltiin miettimässä mitä sitä söisi, Juuso oksensi juomansa pillimehut pitkin lattiaa. Ajattelin jo, että ei oo totta, alkaako tämä nyt uudestaan? Mutta jo puolen tunnin päästä Juuso veti tyytyväisenä Joonan lihapullat perunamuusin kanssa. Varmuuden vuoksi teimme kuitenkin sellaisen autojärjestelyn, että menin Juuson kanssa meidän automme takapenkille muovipussin kanssa ja Joona meni porukoiden autoon. Kuitenkaan kukaan ei enää yrjönnyt loppureissulla. Kotimatkalla pysähdyimme vielä Zeppeliniin ja sieltä tarttui mukaan pari kivaa juttua, joista kerron huomenna.

Mutta ihan kiva reissu oli kuitenkin. Tässä vielä mökissä ollut hauska tee-maatuska.2 kommenttia:

  1. Miksi aina kaikki taudit iskee silloin kun ei pitäisi :/ Onneksi taisi kuitenkin loppujen lopuksi olla kivaa ja kaikki olette lopulta terveitä :)

    Uutena bloggaajana toivotan sinut vastavierailulle http://pieniasuuriaihmeita.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
  2. Joo ihan kiva reissu oli loppujen lopuksi, mutta olisi tarvinnut vielä toisen lepoviikon siihen päälle.

    VastaaPoista