keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Stereotypiat

Minä en ole ihminen, jota ärsyttäisi se, että tytöille mainostetaan prinsessoja ja pojille autoja. En ole myöskään vaatimassa sukupuolineutraaleja vaateosastoja ja muuta sellaista. Mutta nyt iski kyllä eteen sellainen yleistys, joka jopa minua ärsytti ihan suunnattomasti.

Paikallisessa Halpa-Hallissa oli myynnissä tällaiset kyltit:Siis oikeasti. "Varoitus kauhukakaroista" ja poikien kuvia ja toisessa "Varoitus kikattavista lapsista" tyttöjen kuvilla.

ARGHHH!!!!

3 kommenttia:

  1. Ensiksi: Onnea tulevasta perheenlisästä ja toiseksi: Halpis on kyllä yhtä suurta stereotypiaa koko kauppa täynnä! Eniten mua ärsyttää tyttöjen ja poikien asusteiden jaottelu kauas toisistaan. Eihän tytöt VOI pitää ruskeita kypärämyssyjä tai pojat punaisia? Joskus on siepannut niin, että on tehnyt mieli kirjoittaa asiasta jollekin markettipomolle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos.
    Just katoin myös jotain Lovely Bearin hiatonta bodya. Vaaleansinisessä luki jotain born to drive ja vaaleanpunaisessa jotain suloisesta tai tyttömäisestä tai vastaavaa. Todella ärsyttävää. Kun ei tiedä kumpi on tulossa ja haluaisi jotain ostella jo etukäteen valmiiksi, on neutraalin värisiä välillä tosi vaikea löytää.

    VastaaPoista