keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Sairastelua

Viimeiset kaksi viikkoa on tässä perheessä lähinnä sairasteltu. Kaksi viikkoa sitten iski ensin minulle kuume ja jouduin lähtemään maanantaina kesken päivän pois. Tiistain sitten parantelin omaa vointia.

Keskiviikkona kävin taas töissä, mutta jo illalla oli seuraavan vuoro, kun Joonalle nousi kuume. Joonalla tätä kestikin sitten neljä päivää. Koko ajan oli kuume siellä n. 38. Ensin ajattelin jättää Juusonkin kotiin, mutta kun se kamalan huudon kanssa ajoi lelurekalla sohvalla makaavan isoveljen päälle, totesin hoitopäivän olevan ihan hyvä ratkaisu. Hieman oli kurjaa jättää sairas pieni mummolaan, kun miehen kanssa lähdettiin juhlimaan ystävän häitä. Joona kuitenkin halusi mummulle ja siellä oli sitten viikonloppu makoiltu sohvalla ja katsottu Late Lammasta.Sunnuntaina illalla nousi kuume molemmille. Maanantaina näytti jo ihan hyvältä ja kuumeettomalta, mutta illalla näytti mittari taas kuumelukemia. Kun tiistai meni kuumeettomasti kaikilla, käytiin keskiviikkona kokeilemassa arkea. No eihän siitä mitään tullut, vaan viimeisellä tunnilla tuli viesti Juuson hoitopaikasta, että Juusolla on kuumetta. Kävin hakeamssa pojat kotiin ja sanoin sitten suoraan, että ollaan loppuviikko kotona. Joonakin oli niin yskäinen ja räkäinen, että oli ihan paikallaan.

Tosin loppuviikosta alkoi jo tervehtyneellä Joonalla käydä aika pitkäksi, kun pihallekkaan ei voinut mennä. Tämä pieni apina keksi sitten, että kiipeily on kivaa ja päätti kokeilla sitä keittiön verhossa. Onneksi ei tullut koko verhotanko alas kuitenkaan. Nyt onneksi tauti on pääosin selätetty, mitä nyt allekirjoittaneen kurkku meinaa olla taas vähän kipeä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti