sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Synttäribileet

Se on hirmu kätevää, kun pojat ovat syntyneet niin lähekkäin. Jälleen kerran pidettiin sitten yhteiset synttärit. Tulevaisuudessa ruvetaan varmaan sitten tekemään niin, että yhteiset sukulaissynttärit ja erikseen kaverisynttärit. Toukokuu onkin sitten yhtä juhlaa.

Jossain vaiheessa ajattelin, että tästä ei tule mitään. Vielä torstaina talo näytti tältä.Onneksi minulla on ihanat vanhemmat, ihanat veljet ja ihana käly ja tällä perheen orjatyövoimalla saatiin huusholli sitten synttärikuntoon lauantaiksi. Siinä samassa yhteydessä saatiin sitten Joonan huoneeseen uusi kaappi. Harmi kun tästä ei oo oikein kuvaa. Mutta tämä oli sellainen kohtalaisen ruma toimistokaluste, kunnes äiti maalasi sen ja siihen vaihdettiin vetimet. Nyt se on todella ihana <3

Poikien mielestä se oli hyvä piilopaikka ilman hyllyjä. Ja Joona halus esitellä taas kunnon valokuvaposeerauksia... Jossain vaiheessa Joona vilahti vierestä kaappia kohti sateenvarjon kanssa. Kun ehdin perään asiaa ihmettelemään, oli vastaus "Minä haluan laskeutua hitaasti". Pitää ilmeisesti laittaa sitten Napero pannaa, ennenkun tulee lisää yhtä hienoja ideoita.

Juusolla on ollut yksi ainoa synttärilahjatoive: Känkkäränkkä Angry Birds. Joonahan on tosiaan nimennyt itse kaikki nuo linnut ja Juuso on ottanut sujuvastai Joonan keksimät nimet käyttöönsä. Ja voi sitä riemua kun juuri se toivottu lintu paljastui paketista aamulla:

Joona taas toivoi kaappia, joten sekin toive toteutui, vaikka ei ihan synttärilahjaksi kuitenkaan. Joona sai sitten potkulaudan.

Saippuakuplia tuli monestakin suunnasta


Ei ollut tuollaisia hienoja härveleitä, kun ite oli pieni. Mutta toisaalta silloin oli vielä Fairy sellaista, että siitä sai tehtyä kunnollista kuplaliuosta. Nykyään ei enää saa... Onneksi tuon härvelin mukana tuli 2l kuplaliuosta, joten hetken aikaa saa puhallella.

Kakun kanssa meinasi iskeä epätoivo, mutta tekele kelpasi pojille

Kynttilöiden puhaltamisesta en ehtiny ottamaan kuvaa, sen verran ovat nopeita liikkeissään nämä pikkujäbät.

Ilma oli aika tuulinen, mutta lämmin. Eli pihallakin pääsi olemaan melkein koko päivän.Illalla vielä pojat miettivät, että keitä kaikkia vieraita meillä oikein oli. Ihanaa, kun ne ovat kuitenkin pojille se kaikkein tärkein juttu synttäreissä: ei ne lahjat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti