lauantai 12. heinäkuuta 2014

Pikkukissat kaksi viikkoa

Pikkukissat tulivat keskiviikkona ja torstaina kahden viikon ikään. Paljon on uusia juttuja opittuna. Mönkivät jo pitkin laatikkoa ja tutkivat ympäristöä. Kävelyharjoitukset ovat kovat, vaikka yhdelläkään ei vielä jalat kanna kunnolla. Meille jäävän kissaneidin nimeä ei ole vielä lopullisesti päätetty, mutta Salli on tällä hetkellä aika vahva ehdokas.
Kaksi muuta pentua ovat saaneet lempinimet Höntti ja Sintti. Koska näille kissaherroille pitäisi syyskuussa löytää koti ajattelin, että saa tulevat omistajat sitten nimetä kissat miten haluavat.
Höntti on hassu pieni kissa. Ihan missä sattuu ja miten päin sattuu suurimman osan ajasta. Höntti on myös huomattavasti sisaruksiaan pienempi ja tuntuu elävän vähän eri rytmissä muutenkin muiden kanssa. Kuvista ei aina ihan erota kumpi on Höntti ja kumpi kissaneiti, mutta luonnossa Höntti on huomattavasti harmaampi.
Sintti on useita tunteja sisaruksiaan nuorempi ja syntyikin eri vuorokauden puolella. Tämä tuntuu tässä vaiheessa vielä näkyvän, sillä Sintti oppii uudet jutut viimeisenä. Silmätkin aukesivat vasta melkein vuorokauden muita myöhemmin ja kävelyharjoituksia Sintti aloitti vasta pari päivää toisten jälkeen.
Sintti tuntuu muutenkin tässä vaiheessa olevan sisarusparven rauhallisin yksilö. Etenkin neitikissa ja Höntti ovat aloittaneet telmimisen ja käyvät jo kurkkimassa välillä laatikon reunan yli.
Laitan tähän loppuun vielä pari kuvaa Smirrestä, kun vanha kissaherra suostui kerrankin poseeraamaan rauhassa.

 Taitaa taas kissaherran turkki olla kovasti harjausta vailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti