perjantai 15. elokuuta 2014

Järjetön väsymys

Kolmen "vapaapäivän" aikana huomasin, kuinka järjettömän väsynyt olen. Ja se väsymys ei tunnu helpottavan millään määrällä lepoa tai unta.

Kipeät harjoitussupistukset, huimaus ja hengenahdistus ovat saapuneet kavereiksi taas. Tulee pitkät kuusi viikkoa, jos olo ei tästä yhtään helpota ennen vauvan syntymää.

Kalenteri tuntuu myös täyttyvän kaikenlaisesta menosta. Joonalle saatiin viimein aika toimintaterapeutin arvioon ja tänään tuli puhelua myös seurakunnalta alkavasta kerhosta. Lastenohjaaja soitti, että sopisiko minulle, jos pojat laitettaisiin samaan ryhmään. Tottakai sopii, yksi kuskaamiskerta viikkoon vähemmän.

Tällä viikolla olen päässyt myös auttelemaan yhdessä opinnäytetyössä kuvaajan roolissa. Pieniä paineita: en koe olevani mitenkään kovin hyvä valokuvaaja. Katsotaan nyt, josko vaikka siitä projektista kerron jossain vaiheessa sitten lisää.

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä! 6 viikkoa ei ole kuitenkaan mahdottoman pitkä aika, vaikka se etukäteen siltä tuntuukin...
  Marsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eihän se onneks oo pitkä aika. Oikeastaan aika lyhyt, kun miettii mitkä kaikki hommat täällä on ihan kesken vielä! Mutta ne päivät, kun ei vain jaksa eikä pysty mihinkään tuntuu vaan niin tosi pitkiltä. Tämä raskaus on kuitenkin ollut helpompi kuin edellinen, joten ehkä mä aloitan ne kunnon hajoilut sitten vasta syyskuun puolella :D

   Poista