perjantai 1. elokuuta 2014

Kaappiprojekti

Meillä on todella ahdas tuulikaappi. Sitä tuli kirottua monta kertaa JooJoon ja JuuJuun ollessa vauva. Kyllä siihen juuri ja juuri vaunut sai tukittua, mutta niiden ohi oli sitten vähän vaikeampi kävellä.
Jotain tuulikaapin ahtaudesta kertoo se, että siitä ei saa otettua edes kuvaa... Tuo kaappi on ollut melkein tyhjillään, koska siellä on vain henkaritanko. Ja tuon penkin idea on ihan kiva, mutta se on tähän asti kerännyt vain romua. Eli periaatteessa koko kaappi on vain tyhjänpanttina ja edessä. Viime viikolla sitten mies ja isäni siirsivät kaapin meidän makkariin ja tein siitä itselleni vaatekaapin. Näin sain koko kaapin käyttöön ja vaatehuoneeseen lisää tilaa.

Kaappiin pitäisi saada vielä tuohon alas, noiden korien päälle, yksi hylly, jotta saisin housut siihen pinoon. Toistaiseksi ne ovat nyt tuossa penkin päällä. Samoin tuon kaapin paikalla aikaisemmin olleelle palapeli-taululle pitäisi kehitellä uusi paikka.

Aikaisemmin tuossa penkin laatikossa oli kenkiä, mutta nyt sain sinne kätevästi kankaat odottamaan ompeluinspistä.
Tuulikaappi nyt on vielä vähän sen näköinen, niinkun siellä olis räjähtänyt pommi, mutta sitä olis tässä pikkuhiljaa tarkoitus pistää kuntoon. Hommata sinne jotain kivoja naulakoita ylemmäs ja alemmas. Siten, että pojat saavat laitettua itse omat vaatteensa paikoilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti