maanantai 18. elokuuta 2014

Me&I

Tähän asti olen onnistunut jotenkin välttymään kyseiseiltä merkiltä. Nettikirppiksillä ja muualla on tullut ohimennen vilkastua kyseisen merkin vaatteita, mutta ne eivät jotenkin ole iskeneet. Eilen kuitenkin ystävälläni oli Me&I vaatekutsut ja pääsin katselemisen lisäksi myös hypistelemään syksyn mallistoa.

Iso osa ei vieläkään oikein iskenyt tai silmää miellyttänyt. Plyyssi esimerkiksi ei ole materiaalina sellainen, josta itse pitäisin. Jo kissojen (ja sen karsean karvamäärän) takia olenkin vältellyt plyyssiä, velouria ja samettia. Etenkin konttausikäisen kanssa kyseiset materiaalit keräävät itselleen hetkessä karvapeitteen.

Jotain sieltä kuitenkin löytyi mikä miellytti silmää ja sai aikaan harmituksen siitä, että tilin saldo on tällä hetkellä aika lohduton. Vaatteet olivat jotenkin enemmän Joonan mallisia ja näköisiä. Eniten jäikin harmittamaan nämä:
 stop the carstop hatcanvaspants& a sweatjacket
Osaan niin hyvin kuvitella nämä Joonan päälle. (Kuvat täältä)

Yleensähän äitinä tuppaa homma menemään niin, että vaikka itselle lähtisi jotain hakemaan, lopulta huomaa täyttäneensä vain lasten vaatekaappeja. Toisin kuitenkin kävi tällä kertaa. Ainoa asia mitä tilasin, tulee nimittäin MINULLE! Siis kerrankin jotain ihan minulle itselleni.

Mies on valittanut talvipiponi olevan sellainen, jota käyttävät vain mummot, joten siihen tuli nyt sitten korjaus, kun tilasin tämän harmaan sydänpipon:

6 kommenttia:

 1. Mää kävin tänään hypistelemässä kutsuilla. Omat sitten lokakuussa mistä kotiutetaan ne mitkä raaskitaan.. Tuo keltainen collaritakki K:lla on ja on kyllä kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa: eli jos mun rahatilanne paranee, voin nakittaa tuon rakkaan serkkuni toimimaan mulle kuriirina xD

   Poista
  2. Ei muuta kun Lyytille sitten lista mukaan ;)

   Poista
  3. Mistä saisin harmaan sydän pipon itselleni ?
   webshopissa loppu teurjo@smail.fi
   jos joku myisi varastosta :)

   Poista
 2. Miehesi on väärässä pipan suhteen, palmikot on muotia! ;)

  VastaaPoista