tiistai 14. lokakuuta 2014

Eemeli

Mon is the new black-blogin Mere haastoi omassa blogissaan muita jakamaan omien taaperoidensa kuukauden lurjustekoja. Meidän huushollissa ei tällä hetkellä ole yhtään taaperoa, ainoastaan vauva ja kaksi leikki-ikäistä. Mutta teksti pisti muistelemaan JooJoon koottuja päähänpistoja. Kun niin se taitaa olla, että sen siitä saa, kun antaa lapselle nimeksi Eemeli. Ainakaan ei elämä käy tylsäksi ja ei tuo pikkuveli ihan hirveästi jälkeen noissa loistavissa ideoissa jää. Kohta tässä on kolmaskin koheltaja.
Ekat loistavat ideat tulivat jo vuoden ikäisenä. 10kk ikäisenä jäbä ei vielä kävellyt, mutta hienosti sai silti kuskattua tavaraa vessanpönttöön.

Jauhoja on kiva syödä suoraan pussista. Tämä jauhonaama pikkaisen vajaan vuoden.

Ja kun silmä välttää, ollaan enon eväillä.

Omatoimisena parivuotiaana jäbä päätti lähteä laittamaan iltapuuron alulle itse.

Ja tottahan niitä aikaisemmin opittuja taitoja on ylläpidettävä.

Viime kesänä sattui pieni "hupsis" auton lasin kanssa.

Ja viime talvena vastaus puuttuviin saunan kiuaskiviin oli "minä heittäsin kaikki kivit ikkunasta lumiin".

Mites teillä muilla? Asustaako huushollissa pikkuisia lurjuksia?

4 kommenttia:

 1. Kyllä ne kerkee... Nuo jauhojutut on meilläkin tuttuja kokeiluja. Mutta että kiuaskivet hankeen... :-D Miten tuo auton ikkuna rikkoutui?
  Marsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa kuvassakin näkyy tuota soraa mitä meillä tossa pihalla on. Jäbä otti sitä kourallisen ja heitti päin ikkunaa. Sattu joku kivi tulemaan sopivassa kulmassa, niin räjähti koko lasi. Tajus kyllä itekkin siinä kohti, et nyt tuli mokattua: Juoksi ite suoraan sisälle ja jäähypenkille.

   Poista
 2. Nämä on niitä tilanteita, ettei tiedä itkiskö vai nauraisiko. Paitsi tuo auton ikkuna varmaan harmitti oikeesti. Korvasiko vakuutus vahingon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kait se korvannut, mutta ei tollanen Toyotan lasi paljon maksa. Mies hommas purkaamolta muutamalla kympillä vastaavan.

   Poista