torstai 16. lokakuuta 2014

Hoitolaukku ja soittorasia

Olin jo unohtanut, kuinka paljon sitä tavaraa pitää olla mukana jonnekkin lähtiessä, kun matkassa on vauva. Ja kun vielä tuolle 3-vuotiaalle on oltava varmuuden vuoksi varavaatteet, on tavaraa melkoinen määrä. En ole aikaisemmin omistanut mitään hoitolaukkuja ja ajattelin, että en tarvitse nytkään. Tavarat voi nätisti tunkea kangaskassiin.
Paitsi, että ei. Kun NELJÄTTÄ kertaa saman reissun aikana kippaan koko halvatun kassin sisällön lattialle, että löydän sieltä yhtään mitään, menee hermot. Totaallisesti. Jo samana iltana klikkasin itseni osoitteeseen Lekmer.fi ja pistin tilaukseen aikaisemmin himoitsemani Elodie Detailsin Petit Royal-hoitolaukun. Samalla tuli sitten klikattua tilaukseen myös ihana krokotiili-soittorasia Pikku-Jaskalle.
Toimitus oli kyllä nopeaa. Perjantaina tilasin ja maanantaina paketti oli jo perillä. Laukku on ihanan iso. Sinne mahtuu ihan kaikki mitä tarvitsen mukaan. Kaverille vitsailin, että sinne mahtuu vaikka koko vauva.
Kahden lapsen vaihtovaatteet, vaipat, kosteuspyyhkeet, itselle vesipullo, varuilta tuttipullo, korviketetra, rintakumi ja itselle vesipullo.
Laukun mukana tuli myös hoitoalusta ja klipsit, joilla laukun saa vaunun aisaan. Miten ihmeessä olen pärjännyt aikaisemmin ilman hoitolaukkua? Kuvassa näkyy myös aikaisemmin mainittu krokotiili.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti