maanantai 6. lokakuuta 2014

Liikkeellä vauvan kanssa

Blogissa on vähän hiljaista, kun poikatrio pitää kiireisenä.

Edellisen postauksen jälkeen on Höntille löytynyt uusi koti ja Sintillekkin olisi ottajia.

Viime viikosta ehdin olla puolet yksin ja sain siten pehmeän laskun arkeen. Tämä viikko pitäisi sitten kamalan flunssan kanssa koittaa pärjätä ihan itsekseen. Tänään isommat pojat ovat hoidossa ja tämä päivä meni vallan talteen, kun vedettiin Jaskan kanssa kolmen ja puolen tunnin päikkärit. Ja nyt on kello jo niin paljon, että heti, kun tämän olen kirjoittanut loppuun, saa lähteä hakemaan isommat pojat hoidosta.

Kolmen lapsen kanssa liikkumista ja päivien kulkua joutuu vähän suunnitella. Kaupassa pyrin käymään niin, että ei tarvitse koko porukan kanssa lähteä. Mieluusti jos pääsee vain Jaskan kanssa. Silloinkin pitää vähän miettiä, mihin tuon vauvan oikein pistää. Kaupoissa kyllä on niitä kaukalokärryjä, mutta kun toinen nukahtaa aina autoon, niin ei oikein olisi halua sitten herättää. Olen tarkaissut tämän ongelman sitten laittamalla turvakaukalon kärryjen päälle poikittain.
Gracon kaukalo sopii tuohon hyvin ja jää tukevasti. Kaukalo myös lukkiutuu kärryn reunaan, aivan kuten telakkaan tai matkarattaisiin.
Kävelylenkilläkin käytiin ja taas piti vähän miettiä. Juuso kun ei jaksa kovin pitkää matkaa kävellä. Lopulta tilanne ratkesi niin, että isommat pojat valitsivat kulkupelit itselleen.
Joona potkulaudan ja Juuso polkupyörän. Tämän perusteella totesin sitten, että vaunut saavat nyt kyllä jäädä kotiin ja Jaska pääsi kokeilemaan ensimmäistä kertaa ulkoilua Manducassa. Ainakin ekan lenkin perusteella täytyy sanoa, että oli kyllä hyvä ostos!

Millaisia juttuja muut joutuu ottaa huomioon, kun liikkuu lasten kanssa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti