lauantai 18. lokakuuta 2014

Talvikamppeita

Niinhän se vain on, että talvi se tulee tänäkin vuonna. Ja tapoihini kuuluvasti en ole ollenkaan ajoissa liikkeellä tämänkään asian suhteen. Onneksi se ei tänä vuonna aiheuta suurta paniikkia, sillä kaappi sisälsi iloisia yllätyksiä. Meillä on kaapissa iso pahvilaatikko, jossa on talvivaatteita. Sitä sitten ryhdyin penkomaan ja kartoittamaan talvivaatetilannetta. Juusolle tiesin löytyvät jotain ja Joonan kohdalla elättelin toiveita, että viime vuotinen 116cm haalari vielä mahtuisi. Ainakin alkutalven. Lopputalvesta voisi ostaa sitten isomman haalarin tai toppapuvun. Kaapin haalarisaalis oli aika hyvä:
 Joonalle löytyi Reiman haalarin lisäksi (kuvasta puuttuva) varahaalari. En tiedä yhtään keneltä se ollaan saatu. 116cm oli kuitenkin senkin koko. Juusolle ei ainakaan tule haalareista pulaa. Kaksi samanlaista oranssia jotain mitä-lie-merkkiä olevaa haalaria löytyi. Toinen 104cm ja toinen 110cm ja niiden lisäksi kirpparilta viime talvena löytynyt Lassien musta haalari. Mutta haalarisaaliin lisäksi laatikosta paljastui todella iloinen yllätys! Nimittäin olin tyystin unohtanut vanhempieni viime talvena ostaman liian ison toppapuvun!
Puvun koko on 122cm ja se oli auttamattomasti liian iso viime talvena. Mutta tänä vuonna se menee varmasti lopputalvesta.
Näiden iloisten yllätysten jälkeen isommille pojille tarvitsee hommata enää vain kengät. Mutta sitten tajusin, että niin tämä kolmaskin tarvitsee talvikamppeet! Joona ja Juuso meni hienosti äitiyspakkauksen haalarilla. Juuson haalari on myös tallessa. Se vain on niin iso, että tämä pikkuinen syysvauva hukkuu siihen! Ja uusimman äitiyspakkauksen haalari on vielä isompi. Huutonettiä selatessa tuli sitten vastaan tällainen haalari, jonka onnistuin myös huutamaan itselleni.
Kuva lainattu huuto.netin ilmoituksesta
Vielä ei ole posti haalarie meille tuonut, joten en osaa siitä sanoa mitään. Merkki on itselle aivan outo LITTLE HOUSE OF COMMONS. Onko jollain kokemusta kyseisestä merkistä?

2 kommenttia:

  1. Mulla olis vielä hankittavaa enkä löydä kivaa takkia... Pläääh. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kyllä helpotti stressi niin paljon, kun ei ole kamalasti niitä pakkollisia hankintoja.

      Poista