tiistai 4. marraskuuta 2014

Pahuksen nettikirpparit...

Pitäis laittaa itselle joku rajoitus noille facebookin nettikirppareille. Tulee tehtyä pikkasen liikaakin heräteostoksia. Ja kaikkein pahin on nyt uusin löytönä: Lastenvaatteiden nollahuutis-ryhmä. Tulee vietettyä ihan liikaa aikaa selatessa halpoja lyötöjä sieltä. Tässä viimeisen kuukauden "saalis".
Kun kuvassa alimpana vähän näkyvä samettipuku kotiutui, tajusin, että mullahan on jo yksi toppahaalaria ohuempi haalari kokoa 62cm...

Nettikirppistelyn lisäksi tulee käytyä välillä kiertämässä ihan noita fyysisiä kirppareita. Tai no täkäläinen valikoima kun on mitä on, niin sitä yhtä. Joonan puheterapia on loistava aika sille harrastukselle. Viime viikolla löytyi poikkeuksellisesti täytettä Joonan kaappiin.
Huppari, kahdet uudet hanskat sekä vuorellinen sadeasu. Omasta mielestäni katsoin hyvin tuon sadeasun läpi, mutta tottahan sieltä kotona paljastui pieni pakkaus polvesta. Pahus. No tuskin haittaa käyttöä. On muutenkin ilmeisesti onnistunut vauvan ja Juuson seurassa katsomaan saman polven kahteen kertaan, koska tässä toisessa polvessa oli tuota kulumaa muutenkin vähän enemmän.

2 kommenttia:

  1. Mulla onneks ei ole nyt kolmannen myötä tullut edes kirppisshoppailutarvetta :) lompakko tosin onneks (?) myös rajoittaa. Kankaita sen sijaan tekis mieli ostella, vaikkei edellisetkään ole valmistuneet vaatteiksi asti O.o

    Mutta hyviä löytöjä.

    VastaaPoista
  2. Mää opin aika nopeesti ettei sadevaatteita kannata ostaa kirppareilta...

    VastaaPoista