keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Vuoden viimeinen hoitopäivä

Joonalla ja Juusolla oli tänään vuoden viimeinen hoitopäivä. Pitkän aikaa mietin ja tuumailin, että pitääkö viedä jotain hoitotädeille? Ja jos niin mitä? Kaksikymmentä suklaarasiaa ja joulukahvia ei varmaan innosta, eikä läjä kynttilöitäkään. Päädyin sitten joulukoristeisiin, jotka ovat samalla kulutustarvaraa: Linnunruokaan.

Kerroskattilaan silikonisia muffinivuokia ja niihin kuorettomia auringonkukansiemeniä ja kookosrasvaa. Tämä ohje oli jossain lehdessä tai blogissa, mutta en vain enää yhtään muista missä! Kuvan kappaleet ovat jo uusintasulatuksessa, kun onnistuin halkaisemaan ne nauhaa laittaessani.
Tällaisia niistä tuli sitten valmiina. Itse jäähdytin nämä jääkaapissa, tuli nopeampaa, mutta kookosrasva jäähtyy hyvin myös huoneenlämmössä.
Valmiit linnunruuat käärin sellofaaniin ja yhteisesti kaikille laitoin kortin poikien kuvalla. Samalla kuvalla varustettuja joulukortteja ovat saaneet myös läheisest ja tuttavat tänä jouluna.

Pitääkö teidän mielestänne hoitotätejä muistaa jouluisin ja keväisin? Millaisia muistamisia olette vieneet tai jos joku hoitotäti tai opettaja lukee tätä, niin millaisia lahjoja olette saaneet?

3 kommenttia:

 1. Olipas kiva vinkki tämäkin :)

  VastaaPoista
 2. Me askarreltiin joulukortit ja piti viedä ne ja heijastimet kerhotädeille, joista toinen lopettaakin nyt. Jäi vaan vika kerta käymättä kun yrjö kävi eilen kylässä pienimmällä :( musta kiva viiä jotain mut kortti yleensä ja joku pikkujuttu, joskus oli piparimuotti jouluksi.

  VastaaPoista
 3. Mää oon joulusin ostannu lapsille paketin. Siis koko ryhmälle joku kirja, lautapeli tms. Ja sit aikusten kahvihuoneeseen tai henk koht. jotain. Nyt saivat pikkuleipiä purkillisen ku hoitajien vaihtuvuus toi epävarmuutta että kelles nyt antais ;)

  Keväällä sit pelkille hoitajille... Öö... Jotain. Nyt pätkii... :D

  VastaaPoista