keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuosi 2014

Tämä vuosi on ollut odotuksen vuosi. Ja aika varmasti voin sanoa myös, että meidän perheen viimeinen odotus- ja vauvavuosi. Tammikuun 12. päivä piirtyi testiin kaksi viivaa ja siitä se lähti. Blogi keskittyi tammikuussa aika vahvasti sisutukseen ja meikkeihin. Juuson huoneeseen saatiin viimein kirjahylly.

Viime talvi oli niin huono, että luistelemaan päästiin vain kerran. Josko tänä talvena vähän useammin? Ainakin olisi jo tuossa lähellä jää. Isoon pulkkamäkeen päästiin Saariselällä. Tosin se reissu ei mennyt ihan putkeen, kun oksennustauti kaatoi sänkyyn vuorotellen jokaisen meistä.

Vuoden alkupuolella tutustutin pojat Hevisaurukseen ja sitä intoa on piisannut. Kesällä kävimme oikein keikalla ja joulupukki toi Juusolle Hevisaurus-kitaran ja Joonalle koskettimet. Joona oppi kahdessa päivässä soittamaan niillä "tuiki tuiki tähtönen".

Alkuvuodesta pääsin valmistautumaan rakkaan ystävän suureen päivään. Käytiin metsästämässä mekkoa ja lopulta tilasin melkein kaikki jutut netistä.

Maaliskuussa julkaisin myös viimein odotus-uutisen ja siitä eteenpäin blogissa onkin seurattu mahan kasvua aina vain suuremmaksi. Lopulta syyskuussa vauva yllätti kaikki ja syntyi jo pari viikkoa ennen laskettuaikaa. Tästä eteenpäin blogissa pääsee sitten seuraamaan mahan pienentymistä.

Odotukseen liittyi pelkoja ja tutustuminen maailman parhaaseen facebook-ryhmään: Syyskuiset mä niin tykkään teistä!

Kesällä valmistauduttiin jo vauvan tuloon sekä käytiin miniloma Tallinnassa. Ensimmäinen perheenlisäys meille saatiin myös kesäkuussa, kun Sindy-kissa sai pennut.

Elokuussa Joona ja Juuso palasivat päivähoitoon ja itse kävin korjauttamassa hampaani. Kuuma kesä ja raskaus alkoi tuntua jo melkoisena väsymyksenä.

Syyskuussa odotus muuttui vauvavuodeksi, kun syntyi vauva, joka sai lokakuussa nimekseen Justus.

Vauva-arki on ollut sopivan hektistä ja blogissa on ollut vähän hiljaista. Ja tosiaan ristiäisiä varten siivotessa meni se kameran laturi hukkaan ja hukassa se on vieläkin. Ihan tähä vuoden loppuun päätti Justus aloittaa vielä kääntymisharjoitukset. Vielä jäi käsi alle, mutta ei tuossa kauaa enää mene:
Näillä fiiliksillä toivovan kaikille OIKEIN HYVÄÄ VUOTTA 2015!!!!! (Ja huomenna kerroin teille uudenvuodenlupauksista)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti