keskiviikko 21. tammikuuta 2015

EPEK

Kaamosväsymys vaivaa. Joka vuosi sama homma. Marraskuu on ihan pahin, mutta vielä joulukuu ja tammikuukin menee jossain puolihorroksessa. Helmikuussa helpottaa. Se on lause, jota tulee hoettua itselle usein. Vetämättömyys näkyy tääll blogissakin. Vaivaa paha EPEK. Eli "Ei Pysty Ei Kykene". Nyt tuntuu lisäksi vielä, että flunssaa pukkaa.

Pientä surutyötä on saanut tehdä myös sen kanssa, että kaikki hyvä loppuu aikanaan. Elämässä yli kymmenen vuotta mukana pyörinyt nettisivusto Janoinen.net pistää pillit pussiin ja ovet kiinni. Kahdeksan vuotta ehdin itsekkin hääriä tuon sivuston ylläpidossa, mutta aikansa kutakin. Aika on ajanut keskustelufoorumeiden ohitse ja on tullut aika päästää menemään. Yhden aikakauden loppu.

Samoin on myös aamuissa itsellä yhden aikakauden loppu, kun kautta aikojen ykkössuosikkiradiojuontajani Matti Ylönen veti tänään viimeisen YleXaamunsa. En kyllä tiedä miten selviän tästä. Nevö foget.

Onneksi tammikuu on pian ohi ja valo lisääntyy. Pian tulee kevät. Ihan pian.

Unirätti <3

7 kommenttia:

 1. Että vähän suloinen pieni rättinsä kans! <3 Hellyyttävä kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa oliko kamalaa joutua herättämään tuo tuosta! Se on kyllä niin suloinen välillä <3

   Poista
 2. voi! yksi pala nuoruutta kyllä katoaa janoisen mukana, mutta tosiaan aika aikaansa kutakin. ite en näköjään oo kirjoittanu viestin viestiä viime vuonna. lueskelemassa kävin aina silloin tällöin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas taidan pitää siellä kärkipaikkaa viestimäärieni kanssa :D Aika iso pala nuoruutta kyllä nyt lähtee. Se on todella ollut paikka, jossa on saanut kasvaa teinistä aikuiseksi.

   Poista