sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Shoppailua ja talviurheilua

Eilen oli kiva päivä. Otin pojat mukaani ja käytiin porukoilla vaihtamassa keskimmäinen äitiini. JuuJuu jäi muffan kanssa pelaamaan lautapelejä (mietti jo matkalla, kumpi ottaa minkäkin Hevisauruksen Velhojen Vuori-pelissä) ja me muut lähdimme ostamaan suksia läheiseen kaupunkiin.

Ensin suuntasimme Haka-sporttiin, joka myy myös käytettyjä talviurheiluvälineitä. Tiedättekö sen ilmiön, kun menet itsellesi jotain ostamaan ja lopulta sinulla on iso pino kaikkea vain lapsille? Tällä kertaa kävi toisinpäin. Myyjä osasi sanoa heti, että tällä hetkellä ei ole yhtään JooJoon kokoisia monoja heillä myynnissä. Mutta siinä pyöriessä sattui sitten silmiin todella kauniit luistimet! Ja kun hintakin oli vielä vallan kukkarolle sopiva, niin nyt minulla sitten on uudet ihanat (ja vielä täysin kokeilemattomatkin...) luistimet.
Vanhat kun olivat koko 39 ja menivät jalkaan vain ohuen sukan kanssa. Nämä ovat nyt 41, joten mahtuu vaikka villasukka tarvittaessa. Ja olihan ne edelliset ostettu vuonna -98.

Seuraavaksi jatkoimme sitten matkaa Intersporttiin, josta suksipaketti löytyi heti. Myyjälle erityispisteet siitä, että se otti huomioon todella ihanasti myös JooJoon, jolle ne sukset olivat tulossa, eikä vain meitä aikuisia, jotka oltiin ne sukset maksamassa. Sukset, sauvat, siteet ja monot löytyivät kaikki nopeasti, eikä hintakaan kirpaissut. Sillä aikaa, kun suksiin kiinnitettiin siteitä lähdimme kiertelemään kauppoja.

JooJoo totesi jo kotipihalta lähtiessä, että "Äiti. Nyt kun me lähdetään, meiltähän jää lounas välistä!". Ei siinä sitten auttanut kun lähteä lounaalle. Paikaksi valikoitui Rosso.
Ihme ja kumma
Herkkujälkkäri

 JooJoo on ottanut kauhean kasvuspurtin ja tarvitsi uusia vaatteita. Ensin kävimme pyörähtämässä KappAhlissa, josta JooJoon silmiin osu Batman huppari ja housut ja nehän oli saatava
JuuJuulle samasta paikasta löytyi myös housut vähän vähemmän yllättävällä kuva-aiheella
Seuraavaksi kävimme Seppälässä ja sieltä löytyi sitten ihan kivasti -70% rekeistä vaatteita. Molemmille pojille pipot ja hanskat, jotka jäivät vielä kuvaamatta, JooJoolle pari paitaa
JuuJuulle neulepusero
ja JooJoolle jo kevättä varten takki ja housut
Takki oli aika pirteän värinen. Hieman mietitytti itseä, mutta JooJoo tuntui tykkäävän ja sehän on pääasia. Itselleni löysin myös paidan, mutta siitä taidan laittaa kuvaa myöhemmin. JooJoo halusi auttaa maksamisessa ja sai sitten laittaa kortin lukijaan.

Kun sitten haimme valmiin suksipaketin, tarttui Intersportista mukaan myös jotain JustJustille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti