maanantai 5. tammikuuta 2015

Uusi banneri

Hei kattokaa! Mulla on banneri! Aikaa siihen on käytetty heti ainakin vartti. Joskus vielä opettelen tekemään jonkun tosi hienon jollain tosi hienolla kuvankäsittelyohjelmalla. Mutta nyt jotenkin tuo kertoo aika paljon tästä blogista ja blogin kirjoittajasta.

Kovasti on mietinnässä, että mihin suuntaan tätä blogia oikein lähtisi viemään? Millaisia juttuja te haluaisitte täältä blogista lukea? Mitkä ovat olleet tähän asti mielenkiintoisimpia? Mitä lisää? Mitä vähemmän? Mitä uutta?

Olen joskus kauan sitten esitellyt blogissa niitä blogeja joita itse luen. Olisiki mielenkiintoa lukea tällaisia? On meinaan lukulista mennyt aika täysin uuteen uskoon sen jälkeen.

Mutta nyt jatkuu siivoaminen. Pojat löysi säkkituolista vetoketjun.

3 kommenttia:

 1. Kiva banneri ja ihana leikki löytynyt :D

  VastaaPoista
 2. Minä luin aluksi Juuson sairaudesta kertovaa blogia ja eksyin sitten tänne. Elämä, kaikkine haasteineen kiinnostaa. Päivitätkö enää Juuson blogia?
  Marsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuson blogissa on ollut aika hiljasta, kun Juuso on niin hyvässä kunnossa. Jotenkin tällä hetkellä ei paljon arjessa tuo sen sairaus nyt näy. Mutta sinne on tulossa tässä ihan lähipäivinä vähän tilannekatsausta, kun käytiin ennen joulua sydänkontrollissa ja sitten vähän kommenttia siitä tulevata leikkauksesta. Ja varmaan sitten kun lähdetään taas Helsinkiin päivitän meidän kuulumisia reaaliajassa sinne.

   Poista