maanantai 9. helmikuuta 2015

Kissoja

Voihan kissat ja kevät! Oikeasti mä teen noista elukoista kohta lapaset! Sindy ja Salli lähtee leikkuuksille heti, kun vain on siihen rahaa. Ne on huutanut vuorotellen ja yhtäaikaa nyt kohta kuukauden. Alkaa todellakin mennä hermot. Mutta se mihin menee vielä enemmän hermot on se, että jompikumpi (Sindy ilmeisesti) on ruvennut merkkaamaan sisälle! Ei oo tehnyt sitä ikinä ennen. Nyt on eteisen lattia kissanpissassa jatkuvasti. Joonan haalaritkin jouduin pesemään, kun niillekkin oli käyty ruikkimassa.
Lattianpesuhommia. Taas!!!!
Ilmeisesti se natukissan haju on niin kova, että tuntuu pihalle asti. On nimittäin ruvennut pörräämään KOLME eri kollia pihassa. Kiva sitten, kun ne kuseksii pitkin meidän pihaa. Vein siivotessa matot ulos ja niillekkin oli käyty kusemassa. Arghh!!!
2/3 kiusankappaletta
Oon sitten käynyt välillä heittelemässä lumipalloilla noita pihalla rääkyviä kolleja (en tosin ole kertaakaan osunut). Kerran heitin suutuspäissäni kuivettuneella sämpylällä tuota taaempana näkyvää.

Lauantaina tuli käytyä vähän ulkona (siitä ehkä myöhemmin lisää) ja yöllä, kun saavuin vanhempieni luokse, meinasin saada kissakaverin sisään. Se kuitenkin sitten perääntyi autotallin viereen puukasan alle. Siellä se kyyhötti sitten seuraavan päivän. Illalla se sitten tuli naukumaan oven taakse ja äiti meni katsomaan mikä sillä on hätänä. Tuli reppana sisälle. Todella suloinen ja ihmisrakas pieni kissa. Sen verran on pikkuinen, että on varmaan viimekesän tai korkeintaan kevään pentu. Ei ollut pantaa. Syliin se heti tunki. Laitoin pikkuveljen ja sen kihlatun matkassa meiltä täältä sitten menemään hiekkaa ja ruokaa kisuraasulle. Laitoin Facebookkiin ilmoituksen,että tällainen on löytynyt, mutta ei oo vielä ainakaan kukaan ilmoittanut, että tunnistaisi omakseen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti