maanantai 30. maaliskuuta 2015

Vähän vain oon taas ostellut vaatteita...

Pitihän sieltä Helsingistä nyt vähän jotain ostella, etenkin kun nyt on ihan oikeasti tarve. Justukselle on ollut pieniä vaatteita hyvin, mutta 74-86 välillä tilanne on aika heikko. Joona ja Juuso ovat myöskin ottaneet taas kasvuspurttia. Juuson vaatekoko olisi nyt 104 ja se on sellainen koko, minkä Joona on jotenkin hypännyt yli kokonaan. Eli siis kaikkien kolmen vaatekaappi kaipaisi vähän täytettä. Jo ennen Helsinkiin lähtemistä kävin paikallisen kirjakaupan loppuunmyynnistä löytämässä Justukselle tämän Maxomorran bodyn koossa 74/80
Helsingistä tuli sitten ostettua Joonalle Villervallan paita (oon nyt jotenkin aivan tykästynyt Villervallan vaatteisiin!) ja Juusolle Name It:n housut. Housut jäi tosin nyt kuvaamatta.
Justukselle unohtui pakata Helsinkiin mukaan ruokalappu ja sitä puutetta piti käydä sitten vähän paikkaamassa Jesper Juniorissa. Nämä Nallen pilkkujutut olivat aivan ihania ja jäin niitä hypistelemään pitkäksi aikaa. Lopulta sitten ostin kuitenkin vain ruokalapun ja hanskat. Puolipotkarit löytyivät sitten lopulta Prismasta, niitäkään en ollut pakannut tarpeeksi mukaan.
Mutta sen verran kovaa se ihana pilkkubody ja siihen sopivat keltaiset puolipotkarit jäivät harmittamaan, että kotona piti sitten istahtaa koneen ääreen ja tilata kuitenkin Justukselle vielä ne ja saman sarjan pipo. Oma lempivärini tuntuu aina vaihtelevan, mutta tänä keväänä jotenkin tykkään keltaisesta. Ensimmäistä kertaa ikinä.

1 kommentti:

 1. Moi!
  Minulla olisi sinulle pieni Haaste, jonka voit käydä kurkkaamassa blogistani!
  http://fruttidimutsi.blogspot.fi/2015/04/the-liebster-award-haaste.html
  Aurinkoista kevättä!!
  Sofia / Frutti Di Mutsi

  VastaaPoista