torstai 14. toukokuuta 2015

Ups. Ihastuin.

Mä en oo sellaista tiettyyn merkkiin hurahtavaa tyyppiä. Meidän lapset ei kuulu popin lapsuuteni raitapaidassa-jengiin, ei ole kaapin täydeltä miikkaria eikä Gugguu pistää näköhermoja kukkumaan. Ihan pikkuisen pientä ihastumista oli havaittavissa kuitenkin, kun kaveri piti viime viikolla NOSH-kutsut. Kirjoittelen niistä kuitenkin sitten vähän lisää jahka imestyy se matkahuollon ilmoitus saapuneesta paketista. Mutta lauantaina se iski. Kuin salama kirkkaalta taivaalta. Täysi rakastuminen! Ja vielä paikassa, missä sitä olisin vähiten odottanut. Nimittäin Halpa-Hallissa. Ja nyt en puhu Lovely Bearista. Silmiini osui nimittäin jotain niin "mun näköistä", että ei oo tosikaan. Olen joskus aikaisemmin ollut hyvin innostuntu Dark Dudes-krääsästä ja nyt lastenvaate osastolta löytyi jotain, mikä iski samaan hermoon. Sama maa ja jotenkin sama tyyli.

Small Rags <3

Nettisivua en saanut toimimaan, mutta Facebook-sivun löysin. Voisinko saada noi kaikki? Ostin kuitenkin nyt 80cm kokoisena tulevaisuutta varten odottamaan vain bodyn ja kahdet housut.
(Ja tässä kohti havahdun siihen todellisuuteen, että kameraa ei ole yhdistetty dropboxiin, eli pitäis varmaan hakea se muistikortti kamerasta...)2 kommenttia:

  1. aivan ihania! iski kyllä nyt mullakin samaan hermoon. mie näen nuo sieluni silmin oman pikkumiehen päällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin jo saisko miehen ylipuhuttua kesälomareissulle Tanskaan ihan vaan, et pääsisin siinä sivussa käymään tuolla kaupassa :D

      Poista