sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Busseja ja baananeja

Joonan ollessa vauva, taisivat vaatteet olla lähinnä vain sellainen välttämätön paha, mitä oli pakko hommata. Nyt Justuksen kanssa olen jotenkin todella innostunut lastenvaatteita ja se on tainnut näkyä myös täällä blogissa. Olen jopa ruvennut MALLAILEMAAN vaatteita jo edellisenä iltana. "Laittaisko tän, vai olisko tää sittenkin parempi". Viimeaikoina on tullut vastaan pari sellaista "pakko saada!"-bodya. Ensimmäinen oli Lindexin banaani-body. Jotenkin niin hauska ja raikas. Olisi ihana saada sen kanssa farkkushortsit kesäksi vielä.
Toinen uusi hankinta oli Naperonutun vw-body. Lähdin lähiseudulle avattuun Viivi ja Vilpertti-liikkeeseen lähinnä katselemaan, mutta eihän tuota voinut jättää sinne. Oikeastaan jos rahat olisivat riittäneet, olisin ostanut Joonalle ja Juusolle myös saman kuosin paidat.

Eilinen päivä meni mammamiitissä ja sinne olin valinnut Justukselle vaatteet jo edellisenä päivänä. Kaverilta saatu, vielä vähän iso lakki, on aivan supersöpö. Popin kauluspaita ja Lindexin farkut.
Tosin tottakai ne piti sitten sotkia ja loppuaika meni erään tutun siskon ompelemassa haalarissa, joka on tällä hetkellä kyllä yksi ehdottomista suosikkivaatteistani Justuksen kaapissa.

1 kommentti: