tiistai 30. kesäkuuta 2015

Samaa settiä kaikkien lautasilla

Välillä törmää ajatukseen, että on jotenkin tosi suuritöistä tehdä vauvalle ruokia itse. Samallahan tuo tulee, kun muullekkin porukalle tekee. Tänään näytti keittiössä tältä.

Tässä vaiheessa kattiloiden sisällön ainoa ero oli se, että isommassa kattilassa oli ripaus suolaa. (Tai no kävi tietenkin sitten sellainen pikku kämmi, että sitä suolaa meni vähän enemmän, kuin ripaus ja aika pahaa settiä oli tämä.) Ai niin ja perunaa ei tällä kertaa ollut pienemmässä kattilassa, koska kaapista löytyi vain varhaisperunaa. Myöhemmin isompaan kattilaan päätyivät myös nakit.

Jälleen kerran resepti oli sellainen "laitetaan kattilaan vähän kaikkea mitä kaapista löytyy". Ja tällä kertaa sieltä löytyi varhaisperunaa, porkkanaa, parsakaalta, nakkeja ja herne-maissi-paprikaa. Pikkukattilan sisällön vetäisin sauvasekottimella soseeksi. Meidän jäbä on edelleen aika pieniruokainen, joten tuosta pienestä kattilallisesta tuli neljä annosta. Eli pakastimeen ruokaa niille päiville, kun muu perhe syö jotain vauvalle sopimatonta.


1 kommentti:

  1. Mää oon ollu viimeaikoina niin laiska ruuanlaittaja! Mikä vain tulee helpoiten ja nopeiten! Syksyllä sitten taas kokkailen, lupaan!

    VastaaPoista