tiistai 11. elokuuta 2015

Harjoitus tekee mestarin?

Siinä ne ovat olleet makuuhuoneen laatikossa. Olen välillä niitä käynyt hypistelemässä ja suunnittelemassa. Ja aina laittantu takaisin laatikkoon. Nimittäin ne Noshin kankaat. Kauhea pelko siitä, että mitä jos en saakkaan niistä aikaan mitään käyttökelpoista, vaan jälki onkin jotain sutta ja sekundaa? Mutta eihän sitä voi oppia, jos ei vain aloita ja harjoittele. Pari viikkoa sitten sain myös melkoisen kovan motivaattorin harjoitteluun. Voitin nimittäin 5m ihanaakin ihanampia PaaPii desigin kankaita! Ei ollut kuulkaa helppoa valita, joten päädyin ottamaan vähän monenlaista.

Kaikki kolme poikaa ovat vartalonmalliltaan hoikkia ja housujen kanssa on aina sama ongelma: ne eivät pysy ylhäällä. Etenkin JooJoolle en ole onnistunut löytämään hyvänmallisia housuja. Valitsin JooJoon kaapista lähimmäksi parhaat ja piirsin niiden mukaan kaavat.

No ei näistä nyt ihan priimat tullut, mutta kyllä niitä käyttää voi. Tosin joudun ensin kaventaa näitä vielä lisää! Kangasta oli sen verran reilusti, että tein myös JuuJuulle housut (ja senkin jälkeen jäi vielä sen verran, että JustJust tulee myös saamaan omansa myöhemmin.) JuuJuun housuista tuli vain vähän lyhyet, eli varmaan laitan resorit vielä lahkeisiin, jos sillä tavalla saisi vähän lisäpituutta.


1 kommentti: