maanantai 3. elokuuta 2015

Huonon kesän pihapuuhat ja puistoilut

Vaikka kesä onkin ollut aika märkä ja kylmä, olen silti nauttinut liikkellelähtemisen helppoudesta. Odotan kauhulla ja tuskalla sitä, kun taas saa olla pukemassa kurakamppeita ja toppahaalareita. Hyi. Itse en edes kaipaa mitään hirmuhelteita, kun ei tuo keskimmäinen niitä jaksa. Tänä kesänä esikoinen ja keskimmäinen ovat oppineet olemaan omalla pihalla kohtalaisen hyvin. JooJoo oppi ajamaan pyörällä ilman appareita ja JuuJuu on aivan rakastunut Lyytiltä lainaan/säilytykseen saatuun potkupyörään. Ollaan käyty poikien kanssa myös leikkipuistossa monena päivänä ja monessa eri. Poikien ehdoton lemppari on Kokkolan Meripuisto, mutta sinne asti ei viitsi ihan joka päivä lähteä. Omassa lähipuistossa on kuitenkin ollut tekemistä ja välillä jopa kavereita.

Kaikki yhdessä liukumäessä

JustJust rakastaa vauhtia

Hämähäkkikeinu on ykkönen
Speciaalimpana juttuna sitten käytiin yhtenä päivänä Oulussa SuperParkissa. Kolme tuntia meni aivan heittämällä ja täytyy sanoa, että oli siinä kyllä myös äiti aika hikimärkänä, kun sai painella jälkikasvunsa perässä. Vähän tuo on ehkä isommille suunnattu, en ainakaan yhtään JuuJuuta pienemmän kanssa tuonne lähtisi. Pari vuotta sitten käyty Vuokatin Angry Birds-puisto taas on ehkä parempi valinta pienemmille touhaajille.

Ja pitäähän sitä joka kesään kuulua jotain ihan erityistä ja uutta. Tänä kesänä tuli paikattua JooJoon aukko sivistyksessä ja hän pääsi isänsä kanssa mato-ongelle. Minäkin haluan! Kunhan ei vain tarvitsisi koskea niihin kaloihin...
Saalis2 kommenttia:

 1. Hauskat lempparit olet pojille keksinyt! Toivottavasti ne edustavat positiivisuudellaan pikkumiehiä! :-) Vai sanotaanko teillä joskus: ei ei, en en, kohta kohta? ;-)
  Marsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eniten taitaa toi omasta mielestään jo niin iso jäbä harrastaa sellasta venytettyä ja tylsistynyttä "No jooooo joooo!" :D Keskimmäinen lähinnä EIEIEIEIEIEIEIEIIIIIIIIIIII ja pienin toistaiseksi lähinnä "tätätätätätätäää!" :D

   Poista