sunnuntai 2. elokuuta 2015

Hyvä työntekijä etsii hyvää työpaikkaa

Hyvä työntekijä etsii töitä Keski-Pohjanmaalta

Kohta kolmekymppinen ulospäinsuuntautunut, rohkea ja ennakkoluuloton tee-se-itse-nainen etsii itselleen työpaikkaa. Virallinen ammattinimikkeeni on yhteisöpedagogi (AMK). Aikaisempaa kokemusta on koulunkäynninohjaajan ja nuoriso-ohjaajan töistä. Kokemusta on myös työskentelystä grilli-kahviossa, lipunmyynnissä, nuorisotilojen valvojana sekä 4H:n puolukanostossa.

Vahvuuteni on hyvä asenne ja monipuolisuus. Vaikka missään yksittäisessä asiassa en ehkä loista, osaan monesta asiasta perusteet. Hyvä asenne taas näkyy halussa oppia uutta, sekä tavassani lähestyä haasteita. En mieti "Voiko tämän tehdä?" vaan mietin "Miten tämän voi tehdä?". Kolmen lapsen äitinä olen oppinut suunnittelemaan tekemisiäni, sekä ottamaan monta asiaa yhtäaikaa huomioon.

Työpaikan suhteen en ole nirso, vaan olen valmis kokeilemaan uusiakin asioita. Tällä hetkellä etsinnässä on säännöllinen päivätyö. Työn ei ole pakko olla kokoaikaista, vaan myös osa-aikaiset hommat otetaan huomioon, mikäli ne saadaan sovitettua lasten päivähoitoon. 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä, niin kerron lisää: lasiperhonen (at) hotmail.com


4 kommenttia:

 1. Hei. Eikö sulla pitänyt alkaa siellä koululla työt? Vai miksi tämä hakemus?
  T. Marsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinhän mulla PITI. Ehti vaan muuttua työnantajalla tilanne siten, että mulle ei nyt sitten olekkaan hommia siellä, joten jotain muuta pitäis nyt keksiä.

   Poista
 2. Onpa ikävää. Onnea työnhakuun! Ja jos se yhtään lohduttaa, niin onhan sulla ihanat pojat, jotka ovat varmaan ihan mielissään kotiäidistä.
  Marsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aika kurja hommahan se oli, mutta tuli ihan puskista työnantajallekkin tällainen muutos. No nyt on mahdollisuudet auki ja ehtii tuo pieninkin täyttää sen vuoden ennenku tarvii hoitoon. Hoitopaikat siis pojilla pysyy siltä varalta, että saankin jostain töitä. Isoin menee eskariin ja keskimmäinen 10pv/kk päiväkotiin (osittain kuntoutusperusteisesti). Pienimmän kanssa vähän vielä mietin mitä teen. Se varmaan käy vähän hiljalleen tutustumassa sinne päiväkotiin, et jos saankin töitä jostain, niin olis sitten tuttu paikka, mihin olis helppo jäädä.

   Poista