perjantai 7. elokuuta 2015

Samisteluvaatteita

On se hyvä, että minulla ei ole kaksosia. Olisin se ärsyttävä äiti, joka pukisi lapsensa aina identtisesti. Samisteluvaatteet on vain niin söpöjä. Nyt kun lapset eivät vielä itse sano mielipidettään siihen, mitä päällensä pukevat, voin aivan rauhassa pukea ne samanlaisiin vaatteisiin. Poikien ylisöpöistä juhlavaatteista postailin jo aikaisemmin. Kovin hyvää kuvaa ei ehditty pojista nappaamaan noissa vaatteissa, kun kiirehän se meinasi taas iskeä.

Kesäkuussa oli sitten myös hyvän ystäväni kihlajaise, joissa pojat olivat myös vähän samantyylisissä vaatteissa. En vain muistanut napata näistä kuvaa poikien päällä. Noita juhlia varten en ostanut pojille uusi vaatteita, mutta jokaisen kaapista löytyi kuitenkin vähän samankaltaisia vaatekappaleita.
Nyt uskaltauduin myös sitten viimein tarttumaan niihin Noshin kankaisiin, jotka alukesästä tilasin ja tein elämäni ensimmäiset housut. JooJoo on sen verran hoikka poika, että sille on vaikea löytää oikean kokoisia housuja. Piirtelin sitten kaavoja yksistä lähes sopivista ja vielä vähän kavensin. Ja jotenkin onnistuin tekemään housuista silti liian isot! Samoilla vauhdeilla tein sitten vielä toisetkin housut, että JuuJuu sai omansa. Niistä tuli vain sitten vähän lyhyet, eli pitää lisätä lahkeisiin resorit, jos sillä saisi vähän lisämittaa. Vielä jäi sen verran kangasta, että jossain vaiheessa teen vielä yhdet housut. Pitäähän JustJust kuulua samaan sarjaan tottakai. Kovin hyvin nuo housut eivät istu, eli kaavojen muokkausta pitää harrastaa seuraaviin sitten.
1 kommentti: